Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Deeriko

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Deeriko

  1. Fin båt men precis som du säger, lite för gammal.
  2. Det är nog som du säger, blir nog lite baktung! Och den är ungefär i samma klass som min 495:a så blir nog ingen större skillnad.
  3. En ”vanlig” öppen styrpulpet, spelar inte så stor roll vill bara ha några modeller att hålla koll på. Runt 4-5m
  4. En 30hk fyrtakt från -22 Behöver inte vara en ”ny” båt men något på rätt sida 2000-talet hade varit trevligt! Har du några bra exempel 😁?
  5. Hej! (Har en likadan tråd sen innan men söker fortfarande) Har kommit över en ny och fin 30hk motor med kort rigg som jag ska sätta på min gamla (fina) Uttern 495! Men nu till min fundering, kommer troligen tröttna på min gamla utter om ett tag och tanken är ju då att köpa något nyare! Finns/tillverkas det fortfarande båtar med kort akterspegel? Eller vet någon här om någon superbåt med några år på nacken med kort akterspegel? Båten kommer till största del att användas till fiske men även lite dagsturer och bad!
  6. Det låter ju väldigt intressant! Har du lite mer info? Modell osv Skulle du kunna slänga upp en bild eller 2 på den så hade det varit väldigt uppskattat 😁
  7. Tjena! Det har du rätt i! Kikade lite och ser ut som att det är ett hög prisklass på dom dock! Och frågan är hur den mår av att ligga i sjön från mars till december år efter år?
  8. Misstänkte också det, kanske kan bli ett kul projekt att renovera uttern till nyskick! såg att Finnarna gör en suvi med kort akterspegel fast den var bara klassad upp till 20hk och var i minsta laget tyvärr! Annars en fin båt till bra pris!
  9. Hej! Har kommit över en ny och fin 30hk motor med kort rigg som jag ska sätta på min gamla (fina) Uttern 495! Men nu till min fundering, kommer troligen tröttna på min gamla utter om ett tag och tanken är ju då att köpa något nyare! Finns/tillverkas det fortfarande båtar med kort akterspegel? Eller vet någon här om någon superbåt med några år på nacken med kort akterspegel? Båten kommer till största del att användas till fiske men även lite dagsturer och bad!
  10. Skulle detta kunna ha något med impellern att göra? Såg att det inte kom någon stråle ut motorn när den gick på tomgång. @Gelis
  11. Oklart vilket årtal, skulle tippa på mitten av 80 kanske. Kan varva den utan problem men så fort den försöker driva dör den.
  12. Hej! Köpte mig en liten skitbåt med en gammal mariner 20hk på som jag tänkte försöka få igång. Fått den att gå rätt bra på tomgång men så fort jag försöker få den att driva så dör den.
×
×
  • Skapa nytt...