Jump to content
Saturday 01 October 2022

Deeriko

Medlemmar
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Deeriko

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej! Det har du helt rätt i! öppnade oljepluggen och det stod en stråle rätt ut, attans! finns det någon instruktion på hur man ska sätta alla packningar i pumpen?
 2. Hej igen! Membranet i pumpen är bytt och det verkar funka som det ska men såklart så dök det upp nytt problem! motorn går bra på låg gas / tomgång men när jag ger den mer gas så sprutar det bensin ur slangen ovanför förgasaren! Varför gör den på detta viset 😵?
 3. Hej! Tack för svar! Hittade inget på de sidor du sa men antar att det är något i stil med detta du menar? https://www.marineparts.se/reservdelar/utombordare/evinrude-johnson/motordelar/produkter/reparationssats-branslepump-johnson-evinrude-2-5-15-hk-rec393088/ Om jag behöver byta pumpen är det bara den "övre" delen man byter? Hittar ett gäng pumpar men ingen som ser ut som min.
 4. Hej alla experter! Jag har en gammal envis Evinrude 15hk 4-taktare från någonstans runt 00-talet om jag får gissa! Den gick väldigt risigt när jag fick den men jag gjorde en lite novis-service där jag bytte oljor,filter,stift osv och efter den gick den fint, en stund… Den började tappa effekt vid fullt gaspådrag så började kika på bränslesystem och har haft nere det i molekyler och kommit fram till att det antingen en pumpen eller trycktanken! när jag lyfter upp trycktanken så att den är över motorn så går motorn jämnt och fint så jag skulle tippa på pumpen, någon som varit med om liknande?
 5. Skulle detta kunna ha något med impellern att göra? Såg att det inte kom någon stråle ut motorn när den gick på tomgång. @Gelis
 6. Oklart vilket årtal, skulle tippa på mitten av 80 kanske. Kan varva den utan problem men så fort den försöker driva dör den.
 7. Hej! Köpte mig en liten skitbåt med en gammal mariner 20hk på som jag tänkte försöka få igång. Fått den att gå rätt bra på tomgång men så fort jag försöker få den att driva så dör den.
×
×
 • Create New...