Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

mariajorgensson

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om mariajorgensson

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Här gäller det att vara extra försiktig. Ett par har redan nämnt risken med att båten kan anses vara en "nöjesbåt" och du får Skatteverket på dig. Du hitta en bra artikel från Företagarna om att köpa båt på företaget och vad du bör tänka på. I övrigt bör du anlita en bra revisor som kan hjälpa dig hela vägen. Dels för att göra så många avdrag som möjligt men även för att undvika problem i framtiden. Du kan jämföra mellan flera revisorer på exempelvis Ageras.
  2. Man hört hela tiden talas om eldrivna bilar. Men finns det någon som heter eldrivna båtar? Och om det finns hur och var "tankar" man dessa.
  3. Precis. Det ska vara en katamaran. Att bara kunna hitta en öde ö, länga i ankarn och ta den tiden som behövs. Det är njutningen. Men ingen är orealistiskt. Det är vad vi gör det till.
  4. Låter otroligt trevligt och givande.
  5. Den är fin och ser mysig ut. Själv har jag en Albin Ballad som jag ägt i snart 20 år.
  6. Då delar vi samma dröm. Skulle också vilja segla vid Maldiverna. Vilken är din drömbåt?
  7. Vilket är ert ultimata resmål med en segelbåt?
  8. Jag är en medelålderns kvinna och äger en mindre båt.
  9. Tackar för tipset! Jag har även blivit rekommenderad Alutec http://alutecboats.se/ och närmare bestämt Kampetorp Marin https://kampetorpmarin.se/ Har du hört talas om dessa?
  10. Arronet verkar lovande. Vet du någon bra båthandlare? Jag blev även rekommenderad Alutec. Har du några kunskaper om denna?
  11. Jag hade tänkt använda båten för kust. Min budget ligger på 500 000 kr och jag skulle gärna vilja ha en båt på minst 6 meter.
  12. Jag hade tänkt införskaffa mig en prisvärd aluminiumbåt, främst för fiske under helgerna. Är det någon här som äger en aluminiumbåt? Vilka modeller och återförsäljare rekommenderar ni?
×
×
  • Skapa nytt...