Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

psimon

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om psimon

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack för snabba svar! @Ljusdans - hur kommer det sig att ni skulle göra annorlunda och skippa sovplatser om ni gjorde om ert val idag? Låter som en relevant spaning med toalett för barns alltid mer eller mindre akuta toabehov ;). @Fredde_Flygare - hur känns valet nu när ni haft er Bella 620 DC en stund?
  2. Hej Georg och tack för snabbt svar. Jag tror jag skrev in typ 5,5 x 2,3m till båtkön men förutsätter att jag kan ändra det om jag kommer fram till något annat mått inom kort (var bara någon månad sedan vi ställde oss i kön). Campingkänsla känns ok, ett alternativ vi har funderat över är att ta med oss tält, men känns enklare och skönare att kunna vara kvar ombord.
  3. Hej! Vi har varit småsugna på att skaffa motorbåt i ett par år och har nu ställt oss i kö för båtplats på Bullandö utanför Stockholm som förberedelse. Så dags att välja vad för båt vi vill köpa när det blir dags :-). Vi är två vuxna och två barn (5 och 7 år) i familjen och letar efter något hyfsat modernt med lite/enkelt underhåll då vi aldrig har ägt båt och inte kan någonting om det. Vi tror att vi mest vill göra dagsutflykter med bad, fiske, grilla på någon ö, osv samt kunna sova över någon eller ett par nätter ibland. Vi bor 30 min från Bullandö och tror oss mest vilja åka omkring i Stockholms skärgård. Vi tänker att vi kan göra avkall på toalett, kök och vatten för att hålla det så enkelt som möjligt men tar gärna råd i frågan. Prisklassen vi tänker spontant är ca 150.000 kr. Tänker spontant också en HT- eller DC-båt. Några förslag? ;-) Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...