Jump to content
Friday 14 June 2024

Ml67

Medlemmar
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ml67

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

421 profile views
 • ABC

 1. Ml67

  Garmin gfs 10

  Hej! Någon som vet vilka plottar som är kompatibla med gfs 10 på garmin nu
 2. Aldrig mera gammal vp 🤣
 3. Måste va ett ovanligt fel. Men inget är möjligt. Tur att de inte hände ute på Vänern i blåst.
 4. Trodde att den va fast svetsad i gaffeln. Ja ja. Bara å riva drev.
 5. sitter en smörjnippel högst uppe på styr axel inne på skölden. och den rör sig när jag vrider på ratten. Men inget nere på drevet.
 6. Är ett vanligt 270 med el tilt. Första pentan jag har så dålig koll 😄 men ser ut som att axeln rör sig inne på skölden när man vrider på ratten. Kan styr toppen gått av
 7. Skulle köra båten till upptagning och när jag backa ut från bryggan så märkte jag att styrningen och sen att trim tilten sluta att fungera. Ja pumpen till trimmet går men inget händer vid drevet och de med styrningen då. Ser att det rör sig inne vid skölden när jag vrider på ratten men inget händer vid drevet.
 8. Har en propeller med vp nr 813269 vet att de är en 15x11 och vänster roterande. Men någon som vet om de är kort eller lång hub och hur man mäter på axeln på drevet med propeller på. Samt villket mått på lång respektive kort.
 9. Hej! Hur kollar jag om jag har kort eller långt nav på ett penta 270T drev.
 10. Fråga förra ägaren och han tror att de är en 15×11 som sitter på nu.
 11. Tror jag har för liten propp nu. För enligt förra ägaren så hade han en annan propp å då toppa den 22 knop och nu gör den bara 19 knop på topp
 12. Vad har ni för fart vid 2000rpm. Ni som har aq130 och 270 drev. Ligger själv på 5 knop. Skulle vilja komma upp till kanske 8 knop. Behagligast ĺjudmässigt vid de varvtalet. Är de möjligt .
×
×
 • Create New...