Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

dalmore

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av dalmore

  1. hej på min utter 5000 AC har jag ett par smarttabs som jag funderar på om man skulle kunna göra om till riktiga trimplan. jag har sett att Lenco har ett sätt som kan kan använda för för bennets trimplan, detta innehåller bara kolvarna, jag funderar nu på att använda dessa kolvar tillsammans med de tabs jag har. någon som har provat att göra detta?
  2. hej ni som har uttern 5000AC, vart sitter erat batteri?
  3. Uppdatering. Rutan passade rakt in. Det var bara att skruva bort träramen runt fönstret, bort med den gamla fönsterkasseten, in med den nya och skruva fast det med träramen. Supersmidigt. info om rutan i fall någon annan skulle behöva. storlek ( inbyggnadsmått ) Bredd 1100 mm Höjd 550 mm min ruta kom från en Polar husvagn, vet dock ej modell. glöm inte att kolla så att det går att öppna.
  4. Tack Kane japp jag har en Hub. har precis lagt en order på 4st RFW-4S från Corsa nu. lång leveranstid dock och det känns alltid lite irriterande när frakten är dyrare än produkten 🙁 samtidigt så skall båten upp snart så jag har ju inte direkt behov av att ha prylarna ASAP, ska dock bli spännande att få ihop allt. Föregående ägare av båten snålade och jag har bara varvräknaren till motorn. inte logg och bränslemätare. så jag hoppas att jag får den infon via detta interface.
  5. hej Bakrutan på Uttern 5000 AC är en fönsterkassett som är vanlig på Husvagnar. den hållare du behöver bör vara en reservdel. jag har själv en bakruta som är trasig och har precis fått hem en hel kassett ( Ruta, Ram och Hållare) från en husvagns skrot. det är tydligen ett fönster som är vanligt hos Polar vagnar. jag skall montera in rutan i helgen, ska bli spännande och se om det passar rakt in eller om jag måste borra om träramen. första intrycket är att den passar rakt in.
  6. hej jag har en F60 från 2012 och nu tänkte jag ta ut motorinformationen från den till min Garmin Plotter via NMEA2k. flera trådar här i forumet har nämt att man kan göra egna interface med hjälp av en NMEA2k dropkabel och en Yamaha Pigtail busskabel. jag har tittat runt efter en Pigtail kabel men det verkar vara svårt att få loss en sådan lokalt. däremot hittade jag denna. Garmin Yamaha® motorbuss till J1939 https://support.garmin.com/sv-SE/?productID=616441&tab=topics som har en Yamaha busskoppling. tror ni att man skulle kunna klippa denna kabel och bara skarva på en NMEA2K dropkabel? färg i färg? i beskrivningen står att denna kabel ej får kopplas in i ett NMEA2k nätvärk. min tanke är att det kanske beror på att i J1939 kontakten är "felkopplad"
  7. hej själv har jag behov av en taklucka, jag har googlat en del och sett att andra modeller, bland annat örnvik 610 Mc, har liknande lösningar. Det kanske är möjligt att köpa och konvertera till Uttern. /P
×
×
  • Skapa nytt...