Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Uttern5000

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Uttern5000

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tusen tack för era svar! Jag lyckades hitta en exakt likadan för ca en månad sen, precis som ovan skrev så är dessa husvagnsrutor, lyckades få hjälp via fb av en gammal husvagnsfantast som kände igen rutan! Så jag hittade en helt ny reservdel hos en husvagnsförsäljare på nätet! tusen tack för er hjälp, och lycka till med rutbytet!
  2. Hej, jag bifogar en bild på hur den ser ut.. det är som en Hub som en kolv åker i, och den svarta på mitten ”vrider” man lite för att låsa hela stången. Har inga mått nu men ska fixa. Den sitter med skruvar i ena änden och kulfäste i själva ”karmen” tacksam för alla tips!
  3. Hej! har vi några fler här inne som äger en Uttern 5000AC? jag har problem med min bakruta.. det sitter en hållare som man kan vrida en svart plastgrej på så hålls rutan uppe, men problemet är att den har gått sönder, den orkar inte hålla upp rutan.. och ja får den i huvudet varje gång ja ska lägga till. vet någon här möjligtvis vad en sådan kan heta och vart man kan få tag på en? Eller har vi nån med en uttern som löst de på annat vis? Gasdämpare va jag inne på, men vill helst ha funktionen att kunna låsa rutan i olika lägen... tack för förhand! mvh
×
×
  • Skapa nytt...