Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Thesea

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om Thesea

  • Placering
    Kadett

Contact Methods

  • Webb
    http://www.thesea.se
  1. Kanon! Tack för svaret, är det svårfixat? Eller något som är enkelt? Är väldigt novis på bensinmotorerna så här långt..
  2. Tack för tipset, får kolla upp detta.
  3. Hej, vi har köpt en ny båt för oss (Sea Ray 300 från 1989) under sommaren. Dock har vi upptäckt ett litet problem. Båten har dubbla motorer Mercruiser 5,7 liter från 1989 (förgasarmotorer) den ena motorn dricker betydligt mer än den andra, nästan dubbelt så mycket. Den ena ligger på ca 2 liter distansen (vilket är normalt) medans den andra ligger på 3-4 liter distansen när vi ligger i marsch fart 22-24 knop). Jag kan tyvärr inte förstå varför, är det någon som har haft samma, eller liknande problem? Eller vet vad det kan vara för fel?
  4. Vad tyckte ni om Eventet? jag var där på intport racet och dagen efter och tyckte det var riktigt bra! En salig blandning av människor, och riktigt bra arrangerat enligt min mening.
  5. Jag vet inte vad ni använder Er av, men jag hittade en App som heter ViVa där man får realväder, på olika platser runt Sverige. Kan vara bra att ha när man skall ge sig av för att se hur vinden ser ut just nu, och var man kanske skall åka mm. Har ni några appar som ni kan rekommendera som ni använder Er av till sjös?
  6. Ni som brukar hålla Er på den danska sidan, vilka hamnar rekommenderar ni? Själva tycker vi om Rungsted, otroligt härlig hamn, även Tuborg om man vill ha närheten till Köpenhamn.
  7. Nu har även vi sjösatt. http://semester.thesea.se/#!album-91-9 För att se alla bilderna på dagen så kan ni gå in på www.thesea.se
  8. Sjösättningen är avklarad Sommaren är välkommen när som helst! Gå in på vår hemsida för att titta på bilder www.thesea.se
  9. Härligt att sommaren börjar ta fart, själva sjösätter vi den 13 är det tänkt.
  10. Härlig sida! Har själv gjort en liknande sida, www.thesea.se och tycker det är kanon kul att dels se vad som är gjorts på båten, men även att man får möjlighet att drömma sig tillbaka till sommrarna. Kommer garanterat följa Er sida under sommaren. Ta det lugnt ute på havet och njut!
  11. Thesea

    polerings tider

    Hej, Jag undrar vad ni använder för medel för polering mm, har ni något mirakelmedel till exempelvis motorrummet? Tänker på oljefläckar och dylikt? utöver det undrar jag vad ni tycker funkar bra för skrovet, har ni ett "hemligt" recept?
  12. Såg din länk nedanför. www.searibystorebro.com Riktgit snygg sida, och fantastiskt roligt att se vad ni har gjort med båten, härligt att se folk som tar hand om sin båt på detta sätt! www.searibystorebro.com
  13. Hej, Kul sida, fantastiskt roligt att se vad folk har gjort med sina båtar, och framförallt när man ser att det har blivit till det bättre. Såg på bilderna att du verkar ha lagt ner mycket tid på båten Mycket jobb med renoveringen gissar jag på, men det glömmer man fort när båten ligger i havet igen Med vänlig hälsning Peter Lundgren
  14. Såg att det var länkar på olika hamnplatser via din sida, kanon att ha när man är ute på havet, så den ligger bland på favoriter numera Tack för det!
  15. Hej, Tack, det var roligt att höra. Jo, den är gjord via Wordpress via One.com. Skall absolut kika runt bland andra medlemmar, jag är helt ny på forumet, men trivs här redan. Roligt att se vad andra jobbar med.
×
×
  • Skapa nytt...