Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

laxfiskaren1234

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om laxfiskaren1234

  • Placering
    Kadett
  1. Här har du en länk till ett annat alternativ: http://www.blocket.se/gavleborg/_Trim_o_Tiltbart__Utombordarfaste_70_100Hkr_59409467.htm?ca=5&w=3 /KentW Hej Kent! Tack för länken!. Det jag undrar är: Bild 1: passar den till en Mercury 1987 60hk? behövs det inga andra grejor till? är den helt komplett? som en tilt skall ha? (gör det något om tilten är från 70hk och uppåt,passar den även till en 60hk?). Är det samma styrstag och reglage som jag har nu? MVH Tommy!
  2. Hejsan! Jag har en HT-båt med en 60hk Mercury-87:a. finns det ingen tilt eller hjälpmedel för att tilta motorn? (saknar upp o ner vid grunt vatten) är själv en gammal o trött gubbe, som inte har den riktiga orken längre!! finns det något hjälpmedel att köpa?. är tacksam för länk!!. det finns inget på motorn varken gasdämpare eller tiltmotor! MVH Tommy ( tack för svar)
  3. Hej Faderullan! det var ett jäkligt bra tips på felsökning!! det stämde till punkt o pricka!! det var startreläet som var slut.men jag kollade även startmotorn,det var 4 kol,varav ett hade fastnat pga av höljet runt tråden! jag skickade efter ett nytt startrelä som är lite kraftigare än den som satt på! Den kostade bara 348kr m frakt på drev.se Nu funkar allt som det ska!! Tack för hjälpen!!!! nikitalord du har alldeles rätt! man får inte knacka på startmotorn, det står så på startmotorn!
  4. Tack Anders! var jag rätt ute med solenoiden? var det den med gula kabeln? kan det vara startnycklen?. När jag ändå har dig på tråden,vet du vad detta är för en båt? jag förstår om du inte kan! för det är väll ett hemma bygge!?! 5m lång, berd: 1.90 på mitten (ca) . Tack för ditt snabba svar!! MVH Tommy
  5. Hej! Jag har köpt en 60Hp Mercury -87,Nu är det så att den klickar när jag försöker starta den! (bara ibland) kan det vara startmotorn eller solenoiden?. Jag skickar bild på motorn! kan ni visa var solenoiden sitter? är EJ säker på var den sitter!!.Jag testade strömmen på startmotorn (12,7v),och på solenoiden (12,7v),som jag tror att det är den! Tacksam för svar!! MVH Tommy
  6. okej det var som jag trodde! Tack till Kalle och Tugge!!! MVH Tommy
  7. Hej Kalle! här kommer en bild som jag var ute och tog för en kvart sen! (20.45). Hjälper det er något? MVH Tommy
  8. Hej! min båt har blivit skadad av trailer hjulet, det har blivit en förslitning under vattenlinjen (ej hål rakt igenom) vad tycker ni att jag ska fylla fördjupningen med? MVH Tommy!
×
×
  • Skapa nytt...