Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Malle86

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Malle86

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

563 profilvisningar
  1. Hej har lite problem med en mercury 150hk ifrån 1984. de som gäller är att den bara går på 4 cylinder, 2 å 6 funkar ej. har bytt till nya tändspolar,tändkablar å sen två st cdi boxar till höger å vänster. har gjort ett komptest på alla cylindera å de låg på 120psi. nån som har nåt tips.? Med vänlig hälsning Malle
  2. Mange249: då får jag kolla det imörra. modifieradvega: ny bensin.
  3. Hej har fått ett problem med min båtmotor efter vintern, den startar inte när den har fått stå över natten. Men går bara igång med startgas, sen går den igång utan problem. Sen är de samma visa nästa dag. Kan det va nåt med tändningen. Typ tändstiften som behövs bytas.? Eller va har ni för tips.? Motor: Mercury 150hk black max 1984.
  4. Hej. skulle vilja göra en service på motorn innan vintern.typ byta impeller. hur får man ner växelhuset lättast, tänkte mest på axelen som går i växellådan. måste man ändra på nån justering.? nån som vet.
  5. tjena! har tänkt att skaffa mej en finnsport 500, hur kraftig motor kan man hänga på om akterspegeln är friskt innan man behöver förstärka.? kort eller långrigg.? nån erfaren själ som vet.\Mvh Malle
  6. ok har hängt dän motorn å all plåt idag på akterspegeln, försökte å se om de var nåt ruttet, men tyckte de såg fint ut. järnet är inte original. va är de som gäller, slippa inifrån å utifrån å sen plasta upp skiten med väv.??
  7. Tjena! har fått lite problem med båten å vet inte hur jag ska göra. är de renovering som gäller av akt eller går de å fixa till nåt lättare.? kom gärna med förslag =)
  8. Malle86

    Joker.

    Nån som har en joker 16 båt, å vet hur stor snurra man kan hänga på innan de tar skada.?
×
×
  • Skapa nytt...