Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

3emer

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av 3emer

  1. Är det någon som har senaste homeport versionen som installationsfil (.exe eller .bin) som man skulle kunna få via ex. ftp. Byter dator och behöver installera homeport igen trots att de inte supporterar den längre men fungerar bra för mina syften
  2. Är det verkligen ingen som har någon information eller bild på förlängningsdelen till badstegen?
  3. Hej, har letet som en galning efter förlängningsdelen till badstegen utan framgång, ryds verkar inte vilja vara behjälpliga. Är det någon som har några uppslag? eller kan ta några mått/bilder så man kan göra en egen eller modifera någon standard som går att köpa och utgå ifrån.
  4. Skulle behöva lite hjälp, hoppas det är ok att ställa frågorna i denna tråden. Köpte en Garmin Echomap50s för någon månad sedan och blev nu intresserad av GFS-10. Borde inte jag kunna koppla in denna på samma sätt som ni beskriver ovan i bla denna tråd? Tyvärr fungerar inte länken till kopplingsschemat i denna tråden, kan någon hjälpa mig med någon form av sammanställning eller skicka kopplingsschemat till mig? Har någon även monteringsanvisningen för GFS-10 elektroniskt?
  5. Är i behov att ett kapell med bågar till en Draco 2200 Topaz, Vet någon vart jag kan få tag i ett? Nytt eller begagnat med eller utan bågar allt av intresse. Finns det några prisvärda tillverkare av kapell? behöver inte vara ett originalkapell.
×
×
  • Skapa nytt...