Gå till innehåll
måndag 29 april 2024

Fillj

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Fillj

  • Placering
    Kadett
  1. Ni som kör med ekolod och har färgskalan svart-blå-lila-orange-gul. Vilken färg anser ni vara hårdbotten som sten, mjukbotten som lera, tång och sand mm?
  2. Årets första humrar är sålda. 28 000kr/kg http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17530919.ab
  3. Det fångas bra med hummer vid bron. Har kompisar som lägger där ibland. Dom har fått tre i samma bur som mest där... Sen att de e risk för trassel när de e så knökat e ju en annan sak. Men visst finns dom där inne!
  4. Släng Biltema-skiten Granngården har rent Havssalt i 20-25 kilos säckar, 99 spänn!
  5. Superhemligt vet du väl Nä jag fiskar runt Nidingen och snart i Mollösund. Fiskar du i södra skärgården?
  6. Ser riktigt proffsig ut! Hur många timmars arbete ligger bakom? Hinken ser robust ut, vart e den köpt?
  7. De får nog bli till att bygga egna. Tack ändå för länken. Nån av er som reflekterat kring vattentempen? Vill minnas att vi fick mer hummer och att dom fanns grundare 2011 än 2012 (vilket borde betyda bra fångst i år om vädret håller i sig:-))
  8. Är det någon som vet vart man kan köpa tinor med hinkingång. (inte Carapax, dom säljer endast partier om minst 50st) Hade varit kul å testa hur dom fiskar. Sen funderade jag på om det är någon som sett ett samband med vattentemp och djup man får hummern på. Eftersom hummern går ut på djupare vatten under vintern så vandrar dom väl utåt på hösten och har kommit olika långt från år till år beroende på vattentempen.... En teori jag har bara
×
×
  • Skapa nytt...