Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

seglarvatten

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om seglarvatten

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej Ingemar, Tack för svar, vet du vad det är för beteckning på det med som är rakt?
  2. Har ett Volvo penta MS2B som verkar vara vinklat nån som vet om det finns i rak modell oxå?
  3. Tack för svar, solcellen är på bara 50w och boxen är en billig termoelektrisk så panelen orkar inte driva den.
  4. Har en solcellspanel kopplad till förbrukningsbatteriet och en kylbox med en spänningsvakt som slår ifrån vid 11,6v och slår till vid 12,8v kan jag ha kylboxen igång dygnet runt eller är det en dålig ide?
  5. Nån som vet om man kan få tag på en ny vindruta till en Seamaster 6000 och isåfall vart?
  6. Nån som vet vad detta är för lager och var man kan få tag på ett nytt? Sitter på en nicandersnipa med en volvo penta md1a. Axeln är 22mm i mässing och innermåttet i stävlagret ca 26mm
  7. Nån som vet om det går att få tag på en ny relingslist till en gammal Uttern 4500?
  8. Hej, Har ett VP 290 Dp drev som fastnat i uppfällt läge, motorn till powertrimmen går men drevet rör sig inte. Vad kan vara fel? det finns olja i behållaren och det borde inte va nåt elfel då motorn går.
  9. Nä de e pumpen det är själva regulatorn jag är ute efter
  10. Tack för svar! Md11 e samma som md1b tyvärr.
  11. Hej, Någon som har en sprängskiss till en VP md1a är intresserad av hur gasmekanismen ser ut då den återfjädrar vid fullgas.
  12. Nån som vet om man kan sätta reglage på en tohatsu 25 fyrtakt 2009 med rorkult? Finns det fästen för reglagekablarna eller måste man köpa nåt konverteringskit?
  13. hej, jag har beställt ny cdi-box från usa som jag tänkte testa men var nere igår och såg att anliggningsytorna mellan flottörhuset och förgasaren var ojämt när jag tiltade upp motorn och tryckte på blåsan till bränslet läckte det bränsle på iallafall en förgasare, kan den dra tjuvluft den vägen? har iallafall skruvat isär och tätat med packning på tub får testa till veckan om det hjälper
  14. Var bara nere vid båten en snabbis igår och då starta den med en gång troligen var den bara sur, powepacken testade jag en begagnad som en verkstad hade liggande kanske var det fel påden med. Bränsle och olja är nytt även bränslepumpen.
  15. Hej, Tack för alla svar! Hittade ingen röd kabel att koppla ur bara deutsh kontakter med flera kablar, lite svårt att se och komma åt med sidokåporna på. Tog iallafall en provtur idag den gick helt felfritt när jag körde ur hamnen och ca 1distans sen började den hugga igen det korta är snabba hugg inget blödrande provad några gånger att gasa på men den fortsätter hugga, stannar och låter den gå på tomgång en liten stund och då dör motorn provade att starta igen men det var omöjligt den gjorde inte ett tändande fick en kompis att bogsera in den i hamn igen, får testa mer imorgon.
×
×
  • Skapa nytt...