Gå till innehåll
fredag 26 april 2024

akesson87

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om akesson87

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Som rubriken lyder så skulle jag gärna vilja veta era tankar kring att köpa en segelbåt tillsammans med någon annan. Har under senaste 2åren gått i tankarna att byta till en större båt men då den mestadels bara ligger i hamnen är det synd om båten att den används så lite. Så därför söker jag aktivt efter någon som skulle ha intresse att dela en segelbåt i Lomma hamn, går du i samma tankar så hör gärna av dig till mig.
  2. Hej Som rubriken lyder så funderar jag och min sambo på att köpa större segelbåt, dock så har vi funderingar på att sälja andelar då vi gärna vill ha en stor segelbåt men använder den förhållandevis lite och anser att en båt inte tar skada av användning. Så har du intresse av att köpa en andel i en segelbåt hör gärna av dig. Vi har idag inte köpt någon segelbåt utan vi inväntar era svar så att val av båt blir gemensam.
  3. Hej Jag och min sambo har länge pratat om att följa med någon ut på segling som har en större segelbåt, runt 35fot. Vi har inga större krav utan vi kan följa med på de flesta typerna av seglingar. Vi är båda unga pigga gastar som har skepparexamen och liten erfarenhet av kappsegling. Hör väldigt gärna av er med förslag, vi bor i Lund men har inga problem med förflyttning
  4. Det är ganska enkelt att hitta din jordpunkt då allt utgår från batteriet och sedan går det väl in till någon elcentral eller liknande. Försök att hitta vart kablarna går och sen pinga längs vägen så ser du var det är problem. Krävs bara en multimeter som du kan köpa på biltema för 99kr och en skaltång.
  5. Hej Du får väldigt gärna höra av dig till mig då jag vet att du söker folk som vill segla hem båten. Skicka mail direkt till mig på akesson87@gmail.com
×
×
  • Skapa nytt...