Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

Orsing

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Orsing

  • Placering
    Kadett
  1. Hej. Finns det verkligen inte digitala sjökort över Orsasjön och Siljan? Hittar inga hur jag än letar.
  2. Kolla så att trimplanen går upp och ner i ändläge helt. Om ett av dem fastnar i nått mellanläge så kan du få detdär fenomenet.
  3. Jo det är ju likadant med mina nuvarande, går ju bara att manövrera uppåt i fart. Båten vill ju gärna köra slalom i låg fart. Fast de kan ju ha att göra med att det sitter singelprop på båten?
  4. Åfan! det där lät ju inte lite avancerat Nä jag tror det lutar åt att försöka hitta hydrauliska, har inga bra erfarenheter av tryckluft.
  5. Kanonbra tips hörrni! Jag bor i Orsa i Dalarna. Finns inte så mycket sortiment här men Sverige är ju som sagt avlångt
  6. Hur funkar de som är både hydrauliska och pneumatiska då? Jag har ingen hydraultank vad jag kan se, luftslangarna går från kompressor till magnetventil och sedan ut till kolven på trimplanet.
  7. Absolut ska jag ta en bild på systemet, är borta på jobb nu i en vecka men ordnar det när jag kommer hem. tack för feedback
  8. Nä det är 2 st kompressorer, en till varje sida som trycker kolvarna. när man ska hissa trimplanet så släpper en ventil på trycket och planet går upp av vattentrycket. detta medför ju att man måste ha viss fart för att kunna hissa.
  9. mina trimplan på orrskär 27:an ska renoveras eller bytas ut. Sitter pneumatiska där idag. funderar på om jag ska byta till hydrauliska. någon som har erfarenheter?
  10. Jovars, vet du om nått ställe där man kan köpa marinplywood? Är väl inte direkt vanligt hos en vanlig bygghandlare?
  11. Hej! Snyggt bygge! Vilken sorts trä använde du till pentrykonsollen?
  12. Orsing

    Byggskivor

    Har tänkt att bygga om lite inredning i min Orrskär 27 och jag tänkte kolla om det är någon som har tips på bra och snyggt trämaterial till skåp, pentry mm.
  13. Hej. Kolla annars med butiken Tackel och Tåg i stockholm, dom har de mest oväntade prylar.
  14. Tja! Vilken plast är det du menar då?
  15. Hej! Någon som vet var man kan hitta manual till orrskär 27?
×
×
  • Skapa nytt...