Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

rompetroll

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om rompetroll

  • Placering
    Landkrabba
  1. Här finns mer information om späckhuggaren: http://web.archive.org/web/20041206212037/http://www.segling.nakterhuset.se/01_01/spids.asp http://www.spaekhugger.dk/
  2. Har du inget vattenflöde in i expansionskärlet så har du lokaliserat felet till färskvattenkylningen. Då återstår cirkulationspumpen eller värmeväxlaren. Har du kollat om pumpen går? Finns det ström fram till denna när tändningen är påslagen? Kan det vara så enkelt som att säkringen gått?
  3. Ta av locket till expansionskärlet och se om det kommer kylvatten från slangen som mynnar alldeles under locket. Om det gör det så fungerar pumpen till färskvattenkylningen.
  4. Kolla att stoppreglaget går tillbaka helt. Vajern till reglaget är kopplat till en manöverarm på motorn som är skruvad på en axel med en klämskruv. Om denna skruv inte är riktigt åtdragen så kan manöverarmen slira på axeln med påföljd att stoppreglaget inte går tillbaka helt. Jag hade detta problem på min MD5 och jag trodde hela tiden att jag hade en luftläcka eftersom motorn var svårstartad och hade dålig effekt. Lätt att kolla innan man tar till större reparationsåtgärder.
×
×
  • Skapa nytt...