För andra året välkomnar Nordstan denna salta utställning i havets tecken. Tre dagar fyllda med spännande aktiviteter, föreläsningar om hållbart fiske, havsmiljö, ostronskola och fiskauktion. Kända kockar lär dig hur man tillagar fisk och årets kock, Thomas Sjögren från Restaurangen Swedish Taste är en av dem. Detta är bara några av alla godbitar som bjuds 26 - 28 februari i Nordstan.
Ute på stan, kommer precis som förra året, några av Göteborgs restauranger att flytta ut på gatan och servera rykande varm fisksoppa från ”soppcontainrar”. Flera restauranger kommer också att erbjuda specialmenyer med fisk- och skaldjurstema liksom flertalet butiker kommer ha havstema med olika erbjudanden.
Tider i Nordstan: torsdag-fredag 10-20, lördag 10-18
För mer information kontakta:
Birgitta Bergerlind, Göteborg & Co, 072-562 89 95
Fredrik Karlsson, måltidsservice Västra Göteborg, 031-366 41 11
Programmet i Nordstan: http://www.goteborg.com/gotosea/scenen/
Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 37 miljoner besökare och en omsättning på 4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Rekommendera Kommentarer
Det finns inga kommentarer att visa
Skapa ett konto eller logga in för att kommentera
Du måste vara medlem för att kunna kommentera
Skapa ett konto
Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!
Registrera ett nytt kontoLogga in
Medlem på maringuiden.se? Logga in här.
Logga in nu