Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

Richard123

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Richard123

  • Placering
    Kadett
  1. Tack för snabbt svar. Lyckades knacka tillbaka den efter att ha skruvat ur nippeln. Tyvärr verkar skyddskoppen sitta som gjuten, men får väl bli att banka lite till efter att 5-56an fått verka.
  2. Sprutade in fett i smörjnipplarna på båtsläpet idag. Till en början gick det bra och en lite gammalt fett kom ut, men efter några till pumpningar började packboxen också komma ut och hjulet snurrar inte längre bra. Vad gjorde jag för fel och vad behöver jag göra för att få packboxen på plats igen? Tack
  3. Jag håller på att byta styrkabel och tänka köpa Biltemas, men är inte helt säker på om den passar med styrväxeln jag har. Kabeln ser ut att passa men skulle gärna vilja ha råd för att vara helt säker. Bifogar bild på styrväxeln jag har och Biltemas styrkabel. Tack!
  4. Ok. Räcker det med kabelanslutningen eller måste den som sitter på tanken bytas också?
  5. Håller på att byta styrkabel och trodde det var ett enkelt jobb men inser nu att motorn behöver monteras av för att det skall finnas tillräckligt med rum för att få ut kabeln ur tiltröret. Motorn verkar sitta med två bultar på var sida. Är det bara och lossa på dom och hänga av motorn? Orkar man det om man är två? Ser också att det är något vitt, silikonliknande medel vid bultarna, antar att det är för att täta. Jag har aldrig monterat av eller på en motor innan så skulle gärna vilja ha lite tips och råd vad man bör tänka på. Det är en Buster rs med Yamaha 40 hk 2-takt. Tacksam för svar.
  6. Klumpig som man är så föll några grejer ur när jag tog bort bränsleanslutningen från tanken, se bild nedan. Någon som vet hur det ska sitta? Inte säker på om gummiringen kom från bränsleanslutningen dock, den kan ha legat i durken sen innan. Fjädern passar bra i anslutningen men kulan är för stor, så jag förstår inte var riktigt var den ska vara. Tacksam för svar!
  7. Ok, tack. Jag har dock kvar kulan, så är det bara att sätta tillbaka den?
  8. Hej! När jag tog bort bränsleanslutningen från tanken här om dagen för att göra rent tanken så upptäckte jag att en liten metallkula hade ramlat ner i durken. Misstänker att den föll ur bränsleanslutningen. Någon som vet ifall det ska sitta en metallkula där? Tack på förhand!
  9. Hej! Jag undrar om det är någon som har erfarenhet av byte av styrkabel på en Buster RS (eller annan Buster för den delen) och vet om motorn behöver monteras av akterspegeln för att det ska finnas tillräckligt med rum för att få ut kabeln ur tuben? Kabeln sitter ganska hårt i tuben och jag har endast fått ut den en liten bit, men inser att det kanske är för trångt. Tacksam för svar! Mvh Richard Berg
×
×
  • Skapa nytt...