Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

CHEVY63

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    29
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om CHEVY63

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Nja original o original vet jag inte men jag tänkte köra på det som finns men vet inte vad drevet heter, enl bilder så är motorn en B20(aq130)
  2. Tack för infon💪 nackdelen är väl att det byts motorer o drev hejvilt😂 jag ska försöka leta reda på en länk om att renovera motor o drev 😁
  3. CHEVY63

    Draco 200ht

    Tjenare! Vi har varit kollat på en Draco 2000ht och vi blev fästa vid den båten😎nackdelen är att motorn är ur(har varit under vatten o sitter fast) och drevet är borttaget och ägaren visste inte vad det var för sorts drev motorn ska vara en b18 sa han? Vet ni vad dom har för motor o drev i original?
  4. Ok tack för svaren! Jag har skaffat nästan alla delar så jag får se hur jag gör. Det blir nog billigare att bygga än köpa ett tror jag.
  5. Tack för svar! Jag har trimplan men där jag ska ha båten så måste jag kunna hissa upp drevet pga att det bara är ca 0,6 m djupt och backa samtidigt. Varför skulle det inte vara bra att bygga trim på mitt drev?
  6. Ingen som kan hjälpa mej på traven?
  7. Jag måste bara höja denna tråd, jag är med sugen på ett liknande bygge/uppfinning
  8. CHEVY63

    VP270

    Hej ! Jag har ett litet problem, det är så att jag inte kan hissa drevet och backa, jag undrar om någon har byggt powertrim på ett 270 drev tidigare.
  9. Tack, lycka kan nog behövas. Ang priset så ville han ha 18 000 men jag fick den för 10 000, men det är mycket jobb med den innan den blir klar.
  10. CHEVY63

    Matanzas 19

    Hej på er !! Jag har tittat på en Matanzas 19 men det var massor att göra vid den både invändigt och utvändigt, plus att jag är väldigt osäker på drevets kondition(penta 270). Motorn va en AQ 170(B30) med 3 st förgasrare och är i renoverings behov. Båten va ganska billig så jag är sugen på att köpa den men är lite osäker ang motor/drev så jag söker ju all info som ni har om denna båt och motor/drev. Tack på förhand
  11. jo , jag tycker ni har rätt. Jag ska jaga lite billigare kapell tyg .
  12. jo det blir väl att köpa redigt kapell tyg, det stog ju att markkis tyget var antimögel behandlat men det bir nog bäst att köra på kvalite så det håller.
×
×
  • Skapa nytt...