Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

dimadoc

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om dimadoc

  • Placering
    Kadett
  1. Hur tänkte du i ansvarsfrågan, som hade uppstått om du hade tex kört på nån annan båt och nån människa hade kommit till skada, när du struntade i att teckna försäkring!? Som sagt, jag tänkte att hemförsäkringen täcker en eventuellt båtolycka, annars skulle jag inte slarva något så viktigt. Men det var inte min fråga, om jag själv är skyldig. Jag har redan försäkrad den nya båten som jag köpte.
  2. Det stämmer. Det var den andra båten som började brinna, den bränd sönder och sjönk. Och från min båt finns det inte mycket kvar, ingen chans att reparera.
  3. Ja, det låter inte så lovande...Men jag kommer att kontakta killen som startade branden ändå. I den här situationen det enda fel från min sida var att min båt stod bredvid hans som bränd. Och självklart, jag vad inte mycket uppmärksam och inte kollat hur står det till med båt försäkringen. Jag gjorde också en polisanmälan för att polisen ska utreda ärendet och förhoppningsvis ta ställning om skyldighet.
  4. Tyvärr är båten inte försäkrad, jag tänkte att det är faktiskt hemförsäkringen som täcker en eventuell båtskada. Men i det här fallet tror jag att det måste vara andra killen som står på ansvaret för ersättning eftersom det var han som förorsakade branden, jag var inte alls på hamnen när det hände. Men ny ligger han på sjukhus med brännskador och jag kan inte nå honom för att fråga om försäkringen. Min båt är redan utdragen från sjön och ligger precis bredvid bryggan, den är packad med presenning. OK, så måste jag vänta först till någon utredning pågår och att det fattas beslut avseende båtskadorna.
  5. Hej! Min båt blev helt förstörd i brandolycka, det finns även bilder och video på tidningarna. Det finns inte så mycket från båten kvar, kabinen är helt smält. Endast del av skroven är kvar, fast det är karboniserad och deformerad. Dvs det går inte att reparera den båten, det enda som man kan göra är att slänga resterna. Jag undrar om det går att använda några delar från motorn som reservdelar / inte elektroniken, förstås.../ utan kolvarna och drevet. Och vart får man köra båten för att den blir sönderdelad? Jag bor i Mariefred.
  6. Jag, det stämmer. Jag hade kollat här, men leveransen var dyr, något cirka 50 dollar. Och hag har fixat kopplingen tillfälligt / som kan växa till definitivt /. Tack!
  7. Hej! jag har en gammal Mariner 15hk 1981 år / ungefärligt / . För några dagar sedan upptäckte jag att en koppling som ligger mellan gasreglage kabeln och förgasaren gick sönder. Jag försökte att hitta delen på nätet, men sökningen gav inga resultat. Jag bifogar några bilder av kopplingen, nålen sitter i sprickan.
×
×
  • Skapa nytt...