Jump to content
Friday 21 June 2024

dundee

Medlemmar
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dundee

 • Rank
  Kadett
 1. Är det den som heter Sikaflex 291i som du menar? Stort tack
 2. Tar upp båten i god tid inför vintern, borrar lämpliga hål långt ned, för att tappa ur ev kvarvarande vatten. Jag lossade bottenplugg nu för att få ut allt vatten.. Åker inte allt vatten ut då?
 3. Hej Jag har precis köpt båt och tänkte byta ekolodet. montagehålen är inte samma så jag hade behövt täta de gamla hålen. Hålen är ca 4 mm och jag hade tänkt använda Biltemas Gelcoatspackel och bara spackal igen dem men funkar detta. Jag har fasat hålen lite på utsidan men kommer inte åt på insidan. Jag tänkte tra ett tunt lager utanför på akterspegeln också som binder fast i själva lagningarna och så det blir som ett lock ovanpå. Efter det härdat tänkte jag sen borra nya hål som jag fäster nya ekolodet i. ska jag doppa skruvarna i gelcoat så det säkert blir tätt innan jag sätter dit skruvarna? Jag hittade en tidigare lagning som jag gissar är gjord med silicone. är detta en bättre lösning kanske, brukar annars passa mig för att använda silicone. bör jag göra om denna lagning likt ovan? Har ni bättre lösningar Det som kan vara ett problem är att båten står ute. igår när jag tog bort skruvarna kom det lite vatten ur hålen men det tömde jag ut igår, tror ni det har hunnit torka tillräckligt på 24 tim för att laga. vill helst laga idag då det ska regna imorgon. helst vill jag sjösätta till helgen för att minska risk för stöld av drev eller motor
 4. Jätte tack för mycket givande svar. Ja det är nog så man ska satsa på en riktig navigator med ekolod. Då till nästa fråga: finns det någon bra navigator med ekolod som jag också kan använda på ett bra sätt i bilen/på mc'n?
 5. Jätte tack för mycket givande svar. Ja det är nog så man ska satsa på en riktig navigator med ekolod. Då till nästa fråga: finns det någon bra navigator med ekolod som jag också kan använda på ett bra sätt i bilen/på mc'n?
 6. Hej! Har precis köpt en Motorbåt och behöver ngn typ av navigationshjälp till denna. Killen jag köpte båten av hade använt Ipad tidigare. Jag har läst på lite olika forum men det jag hittar är ca 2 år gammalt. Vad är bäst, eller vad är nakdelar eller fördelar? Jag kommer använda båten delvis till fiske, kan man koppla in ekolod till en surfplatta? ni som kan skriv vad ni tycker, all info emottages tacksamt. Micke
×
×
 • Create New...