Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

Millan2

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Millan2

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack för alla tips jag fått. Helt klart så går effekten ner med säkert 50% varefter de 3 larmsignalerna kommer. Det skulle kunna tyda på kylningen, men jag har kollat att det kommer vatten ur skvallerröret. Jag skall även kolla batteriet.
  2. Det larmar samtidigt som motorn börjar hacka. Larmet sitter någonstans under styrpulpete kopplat från motorn.
  3. Jag har en Mercury 50 EFI som är 4 år gammal. Sedan 2 år tillbaka så har den helt plötsligt och helt slumpmässigt börjat hacka och, som det låter, ej går på alla cylindrar. Jag får också 3 korta varningsignaler. Efter en stund så går den som vanligt igen. Jag har haft den inlämnad för att se om någon felkod har loggats. Men icke. Det finns inget i loggen som indikerar något fel. Är det någon som har tips på vad det kan vara?
  4. Hej! Jag har en 3 år gammal Mercury EFI (4-taktare). Nu har jag ett konstigt fel. Helt plötsligt så går motorn ner i varv och går ojämt en kort tid. Detta händer lite då och då. Det kan gå timmar mellan gångerna och ibland så kommer det tätare. Sista gångerna så har det även larmat. Sista gången kom det 3 korta signaler. Jag har haft motorn inne för översyn. Dom har kolla om det har loggats något fel eftersom det larmade. Men det konstiga är att inga fel har loggats. Det känns lite opålitligt att ge sig ut för långt på sjön när motorn beter sig så här, det är ju trots allt en ny motor (har gått ca 70 timmar) Är det någon som har haft samma problem eller kan ha en aning om vad det kan vara?
×
×
  • Skapa nytt...