Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Bullrun

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Bullrun

  • Placering
    Kadett
  1. Problemet löst,jag köpte en Yamaha.
  2. Lyfter den här 5 år gamla tråden,har vi någon mer på forumet med åsikter om båten.Det verkar som om man får ganska mycket begagnad båt för pengarna om man kan ta att finishen inte är på topp. Fram med allt ris och ros.Vet någon vad ett halvfabrikat kostade?
  3. Ok, då får jag försöka gå en rond med jänkaren i helgen.Tack så länge
  4. Det finns alltså en styrenhet på en så gammal motor?
  5. Jag har en 2 cylindrig Evinrude på 30 hk som bara går på en cylinder. Jag har fått hjälp av en som säger att ena tändspolen inte får ström. Strömkabeln sitter fast under hjulet som dragstarten sitter på. iom att det är gradmarkeringar lär väl det vara med och styra tändningen. Jag har egentligen 2 frågor och det är hur man lossar centrumbulten som håller hela paketet och kommer jag som kan skruva lite grand ha en sportmössa att få ihop detta igen?
  6. Bullrun

    Volvo Penta MD 21

    Vet någon vad det är för skillnad mellan A o B,enligt en hemsida jag var inne på var det 75 hk i bägge.Det jag har hittat var en skillnad på kyl/värmeväxlare? i utförande.
  7. Nej jag har inte köpt båten ännu.Hela överbyggnaden behövs gå över,jag har inte plats eller kunskap att göra jobbet själv.
  8. Hej jag är ny medlem och även ny i båtvärlden,min fråga är att jag har kollat på ett hemmabygge som ytan på överbyggnaden har en del att önska.Det är lite gropar och ojämt här och var.Hur gör man för att spackla bort det.Det är en stor styrpulpet,iom tid,plats och kunskap ska ett ev. jobb lämnas bort.Är det någon som vågar gissa på ett ungefärligt pris.Det är friborden,akterspegeln och överbyggnaden typ WA som ska åtgärdas,i prinsip allt utom golvet.
×
×
  • Skapa nytt...