Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

Midroc

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Midroc

  • Placering
    Kadett
  1. Kan tipsa dig om en riktigt bra hemsida som heter drevdelar.se Dom har allt du kan tänka dig till ditt drev.
  2. Jag undrar om någon upplevt följande fenomen ? Innan sjösättning så gjorde jag de sedvanliga filterbyten på bränslesidan (Diesel) Vid luftning av systemet så tog jag startmotorn till hjälp för att pumpa fram diesel. I samband med det så hakade startmotorn upp sig vilket jag gjorde att jag helt felaktigt i panik slog av huvudströmbrytaren för att få stopp på allt. Detta hjälpte naturligtvis inte utan slog till huvudbrytaren igen. Nu efter denna händelse så får jag varningslarm från GPS om låg spänning. Känns som att den ena batteribanken inte får någon laddning. Det som också har hänt är att all elförbrukar utrustning i verkar nu gå ifrån den batteribank som är startbatteri ? Min egna teori är att kanske någon diodbrygga har brunnit av i generatorn efter min lilla malör med huvudbrytaren ? Är det någon som känner iigen detta fenomen så hör gärna av er.
  3. Tack för tipset. Här fanns det en massa godsaker ! //Micke
  4. Är det någon som vet om man kan reparera alt hitta en ny någonstans ?
  5. Jag står i färd att köpa ett motorbåt där jag undrar vilken drevtyp det är. Enligt annons är det ett AQ290 DP Enligt den dokumentation jag hittat på nätet så verkar 290 drev vara bestyckade med powertrim. Då drevet endast är bestyckat med el-mekanisk drevlyft så tror jag drevtypen kan vara antingen AQ285, 285A. Är det någon som vet ?
  6. Jag står i färd att köpa ett motorbåt där jag undrar vilken drevtyp det är. Enligt annons är det ett AQ290 DP Enligt den dokumentation jag hittat på nätet så verkar 290 drev vara bestyckade med powertrim. Då drevet endast är bestyckat med el-mekanisk drevlyft så tror jag drevtypen kan vara antingen AQ285, 285A. Är det någon som vet ?
×
×
  • Skapa nytt...