Jump to content
Tuesday 21 May 2024

wagberg

Medlemmar
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wagberg

 • Rank
  Fänrik
 1. Har en skjutdörr in till ruffen som är riktigt trög, har försökt med olika saker på glidbanorna utan bra resultat. Vad sjutton ska jag smörja med glidbanorna är av aluminium!
 2. Det är någon form av ganska seg plast.
 3. Har beställt och fått nya märken/logotyper som ska limmas på förarstolen och en av sofforna. Vilket lim ska man använda tro. Det är ganska tunna detaljer, det får inte se kladdigt ut. Funderar på någon typ av snabblim som är genomskinligt. Förmodligen hade kontaktlim varit bäst men det skulle nog vara svårt att få det snyggt. Tips någon? Senast ändrad av wagberg | 12 april 2012 | 22:49
 4. Tack för alla svar. Jag kollade impellern igår och den såg som ny ut. Med vänlig hälsning, Anders
 5. Jag har en DC med VP Drev. Varför är den konstruerad så att oljestickan ligger under vattenytan...Det går ju alltså då inte att kontrollera oljan i drevet när båten ligger i? Varför?
 6. Tänkte oxå så, men borde den inte suttit på varvräknaren då?
 7. Varje instrument har sin egen lampa (vit) så jag tror inte det...hmm Borde ju vara någon form av varning tycker man
 8. Skruvade bort instrumentpanelen igår och htta en löst hängande röd lampa, kopplad till hastighetsmätaren. Vad är den till att varna för, knappast hastigheten eller... Båten är en Wellcraft 2400 Martinique (2002).
 9. Nu har oljan oljan varit upphälld i flaskan i ett halvår. Mycket riktigt har den separerat från vattnet. Som man ser på bilden är det ca 10 mm grått längst ner, resten är svart. Fråga kolon! Skulle ni packa om drevet nu, eller köra i sommar och göra det i höst i stället. Jag är nybliven båtägare och har så jäkla mycket andra kostnader innan sjösättningen i vår. Kommer förmodligen inte att köra mer än 20-30 tim i sommar.
 10. Sitter o läser manualen till värmaren i båten (nybörjare som blev med båt i höstas) Där står att den inte får monteras i motorummet...det är där den sitter! Läser på andra ställen att batterier och bensintank ska vara separerade, från varandra och från motorn. I samma utrymme min båt finns, batterier, värmare, bensintank samt motorn! Hur ser det ut i era båtar, har jag en farlig setup Med vänlig hälsning, Anders Wågberg
 11. Hej! Jag blev med båt i höstas och står nu inför mitt livs första vårrustning Jag undrar hur jag ska göra med bottenmålningenHelst av allt skulle jag såklart vilja blåsa av allting och epoxibehandla osv, men jag har inte råd med det i år. Bilden visar hur botten ser ut efter avspolning med högtryck i höstas. Färgen lossnar aningen när jag drar med handen på den, så den är nog målad med någon självpolerande färg. Ska jag bara slipa bort det som är löst och måla nytt. Vad ska jag slipa med? Blir jätteglad om någon vill ge mig råd, tack på förhand! MVH/Anders
 12. Den här: http://www.xenonkungen.com/se/article.php?id=11593&art=6832028
 13. Hmm.. Jag har oxå såna armaturer, och har oxå beställt fel ledlampor! Sockeln i de lampor jag fick var ett par millimeter bredare än hålet i armaturen? Jag har mailat firman jag köpte av, hoppas på svar under början på veckan.
×
×
 • Create New...