Gå till innehåll
måndag 29 april 2024

Strountes

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Strountes

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Okay tack för info! Jo jag kanske byter vajer ändå också. Men motorfästet antar jag är samma så det går väl att använda vidare?
  2. Hej. Jag har en gammal morsestyrning från när båten var ny (1989). Har bytt till större motor nu så styrväxeln blir lite klen. Min fråga är: kan man byta styrväxel men fortfarande behålla den befintliga kabeln och fästet till motorn eller måste man byta allt?? Tack på förhand! /Marcus
  3. Tror jag har snabbaste Örnvik 481 ST i Sverige i alla fall.. 46,8 knop med extrem tilt på motorn och två pers i båten.. Suzuki 100hk V4 med stålpropp. Helt okej.
  4. sitter instansat på akterspegelns insida där bensintanken förvaras. Lite sent svar men men
  5. Är det någon som har elschema til denna motor. Nyss köpt en begagnad och kabeln till reglaget var avklippt så har inte kunnat koppla in tilt, oljevarnare samt varvräknare. Har bara en kabelhärva ut från reglaget som ska kopplas samman med instrumenten samt den avklippta kabeln antar jag. (dålig på el). Tacksam för all hjälp! Mvh Marcus
  6. Jag är tacksam om jag kan få mer information, alternativt var jag hittar information om en tidig Örnvik-båt med trimaranskrov. Troligen ritad av Halvor Rosenbaum i slutet på 1960-talet. Båten finns både som öppen modell och en med ruta. Tacksam för all info jag kan få om den. Bifogar en bild på modellen. Tack på förhand!!
×
×
  • Skapa nytt...