Gå till innehåll
fredag 26 april 2024

masterswe

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om masterswe

  • Placering
    Kadett
  1. Hej jag köpte ett vanligt ekolod men i färg ser lite roligare ut. Men i vätten där jag nu har börjat att fiska ser jag nästan alldrig några fiskar (har inte fått något napp heller) har dock endast sökt på 3 och 5m djup.
  2. OK då blir det ett ekolod utan DSI. Så nu är frågan om man behöver färg eller om det går lika bra med ett finare i gråskalor.
  3. Jag har inte använt Ekolod innan så vilken tror du det är lättast att leta fisk med för en ovan (vätten är sjön som jag ska fiska i.) Är det mer intessant att titta på ett DSI eller är det ingen skillnad när nyhetens behag har gått över.
  4. Hej jag funderar på att köpa ett nytt ekolod. Men problemet är att det är inte många som kan så mycket om dessa produkter när man kommer till en butik. Efter att jag hadde ställt min 10 frågor som han i butiken inte kunde svara på så fick jag telefonnumret till en säljare på Lowrance. Och nu kommer det jag vill säja. Säljare på Lowrance Ska du fiska, leta efter fisk så ska man INTE köpa ett dsi. Och detta på grund av att man får inte några bågar på fisken utan endast prickar. Man kan inte få en vettig bild när man kör saktare än 2-3knop. Att vertikal fiska funkar mindre bra med dsi. Så hanns rekomendationer till mig var ett ELIT 5 när det handlar om fiske. Min fråga är ni som har ett DSI ekolod hur upplever ni att det funkar när ni fiskar? ser ni tydligt storleken på fisk, går det att vertikal fiska med dsi eller är det helt kört.
  5. Jag köpte en båt förra veckan för 99`000kr och jag skulle inte ens tittat på båten om det hadde varit en gammal 2-taktare. Jag tror att många är som jag då de båtar som har en 4-taktare eller en modern 2-taktare kan sälja sin båt på blocket. Jag köpte en 06a Bella 510R med 75hk M-optimax
×
×
  • Skapa nytt...