Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Jan-Eric

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    20
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jan-Eric

  • Placering
    Kadett
  1. Låter skumt, jag tog ner den nya betan och det funkade fint. http://www.oruxmaps.com/OruxMaps3.5.26beta.apk //Janne
  2. Har åkt 9 mil till båten för att sätta in Volt och Amp meter. Väl där så tar jag fram ett 54mm dosfräs och skall börja ta hål. Går 5 sek så är batteriet slut, hade jag glömt och ladda detta. Nåväl in med nästa som jag tog från laddaren hemma, 5 sek senare dog den igen. Ve och förbannelse!!!! Fick åka hem igen och sätta dom på laddning, då upptäckte jag att min laddare var kass. Kvadruppel suck =(
  3. Måste bumpa tråden. Är det verkligen ingen som har nått tips på detta? //Janne
  4. Hej på Er Jag har ett problem med min styrning att den går så trögt. Första jag kollade var vajern genom att lossa den från styrarmen, den gick hur fint som helst. Steg två var att lossa på skyddshjälmen och leda på drevet, heller inga problem, Så nu vet jag att det är i genomgången mellan styrarmen ner till styrgafflen. Det sitter en smörjnippel där som jag har pressat full med fett och ledat på detta i över 2 timmar men resultatet är det samma. Någon som har en bra lösning på detta för jag vill helst undvika aatt ta ner drevet igen. Drevet är ett Volvo penta 280. //Janne
  5. Har liknade problem, har en Windy 24, lurar på hur fanken jag skall komma åt att måla den under.
  6. Ser att jag missade bilden, gjorde det med min epad så den kom vll inte med. Jag har inte biten kvar, den var borta när jag köpte båten. Tänkte slippa att sätta upp en spegel där, ser ju så jäkla tråkigt ut.
  7. Jan-Eric

    Fanerskada

    Är det någon som har en bra ide om hur man fixar till en fanerskada, har troligen suttit en spegel eller dyl. med dubbelhäftande tejp och vid demontering kom en bit av faneren av på plyfan.
  8. Det finns 12V laddare till den, kostar 79:- på Tablet kungen
  9. Har köpt en Flytouch2 Tablet PC surfplatta med 10 tum och är sjukt nöjd med den. Jag tog hem Mobile Atlas Creator och gjorde lite kartor och testade på surfplattan med Oruxmaps, funkade kanonbra. Så nu har jag fixat hela västkusten i 6 olika zoom nivåer. Batteritiden på den med GPSén inkopplad var4 timmar , utan GPS var den på 5 timmar. Ny leksak att ha i båten =o) Senast ändrad av Jan-Eric | 05 mars 2011 | 15:51
  10. Jag får nog hålla med dig SeaManic om hängslen o livrem. Kommer att ta bort det gamla med rakblad och lägga på nytt, kanske inte bara fär säkerheten utan även för det estetiska.
  11. Jag har inga planer på att lossa på skölden i nuläget, jag undrar bara om jag kan skära loss sikaflexen runt om och lägga på nytt. Kommer det att fästa på den gamla??
  12. Jag undrar hur man skall göra när sikaflexet har släppt runt skölden på en del ställen, det läcker inte mellan skrov och sköld. Kan man skära bort en del och lägga på nytt??? Hur skulle ni ha gjort?
  13. öhhh Gäller inte effektlagen på sjön, P=U*I. Max i en 1,5mm2 kan du ha 13A, alltså 12*13=156W. Ledningsresistansen i detta är väl ändå försumbar.
  14. Tjabba Jag har köpt en täckkåpa till en AQ280 hos Drevdelar, inget fel på grejjorna men kåpan är ca 2mm för hög så den passar inte. Jag testade att ta bort färgen för att se om det var problemet men det gjorde varken till eller ifrån. Funderar på att slipa ner den lite, tänker jag tokigt eller gör jag bara fel. (Båten saknade kåpan vid köp)
  15. Jag tänkte se om man kan lägga vantarna på en Kajutavärmaren PAN200 för en rimlig penning.
×
×
  • Skapa nytt...