Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Pluss400

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    33
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Pluss400

  • Placering
    Fänrik
  1. Pluss400

    Göteborg

    Hej. Jag o min fru var på Svenska Mässarna i Görteborg förra helgen. Jag är 191 cm o har 1 krav. Ska kunna stå raklång i kabinnen speciellt i toaletten. Nu har jag inte den största ekonomi så allt över 34' när det gäller motorbåtar är utesluttet o min fru vill INTE segla. Där var en som klarade detta lilla krav. Här i Skandinavien, där medellängden nu för tiden är 190 cm borde det kanske finnas fler. Typen var just 34' o det var bavaria. Den klarade det med råge, o hade förövrigt rymlig o trevlig inredning. Den var billig i förhållande till andra tillverkare. Svenska tillverkare borde ha detta i åtanke. Meningen är väl inte man ska ha ont i nacken efter en båtsemester? Kan väl hugga av en bit på bennen. Vi är ju medvetna om att det finns många fler tillverkare. För övrigt var mn fru o jag nöjd med tillställningen. Ha det. Senast ändrad av Pluss400 | 14 februari 2011 | 13:08 Senast ändrad av Pluss400 | 14 februari 2011 | 13:08
  2. Dom hade inget att tillägga.
  3. Pluss400

    Bayliner

    Hej. Någon som har gedigen info om bayliner 2955 avanti, ciera. Årsmodell oviktigt. Har varit på bayliner klubbens hemsida. Dom har inget att tillföra. Senast ändrad av Pluss400 | 31 januari 2011 | 07:58
  4. Hej alla. Nu är vi på väg mot SOMMAREN. Ett intresse jag har. Plastlaminat med glasfiber är det material som används mest för fritidsbåtar. Från 1980 framåt har tillverkningssät och material annvänts. Tillverkningen har också haft olika sätt som sandwitch och kanske inget alls. Fråga: finns det någon bok, sight ... där man kan förkåvra sig. Från 1980 framåt? Vi får hoppas på ett trevligt båtväder.
  5. Varför inte en kobination som bilbranchen kör idag. De påstår det ger billiare drift.
  6. Tack. Det måste vara den i Duseldorf då. Ska nämligen dit över en helg. Ha det
  7. Pluss400

    Bara undrar

    Många rullande saker går på el, bilar med bra fart o räckvidd finns(men väldigt dyr). Varför finns inga båtar med eldrift. Har inte sett tillstymmelse till att utveckla en el båt. Varför. Är det någon här som har en personlig uppfattning? Lägg ett inlägg vad dy tycker om saken. Det skulle vara kul o höra båtägarens åsikter, inte bara konstrucktörens vinstsnack. Mvh Per.
  8. Pluss400

    Utställning

    Hej. Har varje år sett, det finns en jättestor båtutställning i Tyskland. Tror det är Europas största? Har glömt var den finns o när den brukar vara? Vet någon mer? Mvh Per.
  9. Var kort inne o tittade. Ska kontakta dom o se. Du har inget pris per volym du fick betala för båtfärden? Tack Per
  10. Boats.com begärde 20% drivmedelstillag. Det har väl stigit antar jag. De ca 12000$ är allt sådant inräknat. Idén att lyfta av targabågen var skitbra, även om den inte verkar vara avtagbar. Det känar jag 1m på höjden. För att inte tala om man plockar av fönstret också innan den skrinkplastas. Sammanlagt gör det ca 1,5m. Språngbradan fram går också skruva av. det gör en 0,5m på längden. Sammanlagt ca 8500$ gämfört med 12000$. Mycket bättre. Ska undersöka deras priser också.
  11. Hitills, tackar jag för alla inlägg. Har varit till stor nytta. Har gått från att vara i pupastadiet till fjärilsstadiet på kort tid. Vist där finns mycket ennu. Senast ändrad av Pluss400 | 26 november 2010 | 22:49
  12. Hitills, tackar jag för alla inlägg. Har varit till stor nytta. Har gått från att vara i pupastadiet till fjärilsstadiet på kort tid. Vist där finns mycket ennu. :-)
  13. Kom på igår, har en bekant, i utkanten förståss men ändå. Tog kontakt, han ska ställa frågan till någon han känner. Bli kull o gämföra.
  14. Fick svar av Boats.com som använder Wallenius. Fraktpriset är 54,5$ / m3. Plocka av targabågen. Går det på alla modeller? Logiskt sätt borde det vara möjligt. Det tjänar man en hel del på, eftersom det påverkar volymen ordenligt. Annars skär jag av den med vinkelslip o använder silvertejp när den ska på igen ;-) Fint. kan börja räkna med andra summor nu.
×
×
  • Skapa nytt...