Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

jtk1

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om jtk1

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. hej alla kloka seglare. Jag har ett NX2 system där jag har ett vindinstrument och ett kombiinstrument kopplat till en server. Jag har en vindmätare som också är kopplad direkt till servern. Problemet är att vindinstumentet inte ger något utslag. Jag har kollat servern och de två lysdioderna som indikerar att vindmätaren snurrar, blinkar som de skall. Därför tror jag att kopplingen från vindmätaren till servern är ok. Förra säsongen så hade jag lite problem med hoppande värden men nu visar den ingen vind. Vindinstumentet är igång och visar 00. Har någon en aning om vad som kan vara fel? Tacksam för svar
  2. jtk1

    Hydranet

    hej har någon erfarenhet av ett segelmaterial som heter Hydranet. Ka det lagas vid en eventuell skada och är det känsligt mot veck vid vikning?
  3. Tack för svaret. Jag har dock köpt en Trio 96 så all information om båtmodellen tas tacksamt emot. Finns det några Trio 96 ägare där ute?
  4. Kan någon ge mig fakta om Trio 92 och Granada 30. Jag har kollat sailguide men vill ha mer info. Allt av intresse. kvalitét, segelegenskaper mm.
×
×
  • Skapa nytt...