Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

SeaRay_315

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om SeaRay_315

  • Placering
    Landkrabba
  1. Toppen - gärna bilder på pekeinstallation också. Lutar också åt Båtsystems prylar. LED under peket lät smart - bra tips. Har konverterat (och kompletterat) till LED ute, ska även byta inne. Har funderat på pulpit men bestämt mig för att testa att låta den vara kommande säsong. Får för mig att det kommer fungera bra ändå - det är ganska gott om plats att ta sig under och det har ju uppenbarligen gått bra för dig. Ser fram mot bilderna! Mvh Ulf
  2. Tack för svar och engagemang! Mycket värdefullt! Perra: Din idé var mitt första spår. Stuvfacket är som gjort för en ankarspel och det finns bra yta i motorrummet under. Dock är alla ytor där man vill fästa en arm både för små (behöver en lång hållare, typ denna: http://www.batsystem.se/databas/images_and_pdf/images_products/1410.jpg och fästplattan är 20 cm bred) och / eller för vinklade så att en arm skulle komma snett. Politby: låter som en bra lösning, men avancerad och kräver en hel del modifiering. Men något sådant är nog optimalt. Capitan: Skicka gärna PM med priser etc. Peke är också intressant. Conny737: Skulle vara guld värt att se ditt montage. Gärna så fort som möjligt - annars när du får tillfällighet att ta bilder. Tror också att man överdriver snubbelrisken, i princip alla montage man ser sitter ju mer eller mindre i vägen. Vanesak. Jerker: Har du samma problem och är på gång att försöka lösa det?
  3. Hej - tack för svar! Även om jolle-lösningen var kreativ så är det ett ankarspel jag är ute efter. Har ganska små barn som kommer vilja kliva av och på med jämna mellanrum. Capitan: Menar du något sånt här: http://www.marinsystem.se/pub_images/original/Beneteauantares8_1090.jpg Det är denna lösning som känns som bästa alternativ, även om den kommer hamna i steget ut. Tror du ankaret kommer gå i vattnet med denna lösning? Vinkeln på på linan kommer bli betydligt mindre brant då genomföringen måste bli under fotsteget. Är det en stor nackdel? Andra tips?
  4. Hej, vill montera akterankare på min Sea Ray 280 / 315 men har kört fast avseende placering då utgången till badbryggan är i ena änden och den infällda badstegen är i den andra. Känns inte som jag kan få till någon vettig placering med ankarhållare på sidan om badbryggan heller. Grymt tacksam för bra tips!
×
×
  • Skapa nytt...