Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Holly4

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Holly4

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hej igen. Är det ingen som andvänder 123ignition eller har någon erfarenhet av detta. Har ni förslag på andra tändsystem.
  2. Hej!! Jag har en flipper 700 med en VP AQ151B(B23) med ett 290A drev. Mitt nuvarande tändsystem med brytare har slutat att fungera och är i dåligt skick så jag skall köpa ett nytt system. Jag funderar på att köpa ett brytarlöst system och har hittat ett system som heter 123ignition och undrar om någon har erfarenhet av detta systemhttp://www.123ignition.se.Ska man ha en högeffektständspole och vilka tändkablar skall man köpa. Tänkte köpa delarna på drevdelar.sehttp://www.drevdelar.se. Kom gärna med synpungter och förslag på andra bra tändsystem.
  3. Är det någon som har lite tips om vilket märke man ska köpa om man är sugen på en beg 4 taktare 70-90hk.
  4. Hej! Jag har en ryds camping 75 tror jag för den har blått skrov och dubbla sidorutor. Funderar på att byta motor till en 90hk fyrtaktare och undrar om någon vet om akterspegeln håller för detta. Tydligen vart den förstärkt 76 har jag läst på något forum. Funderar på att köpa en honda. Kom gärna med råd och synpungter
×
×
  • Skapa nytt...