Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Fredrik87

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Fredrik87

  • Placering
    Kadett
  1. Hej! Det är så att jag precis fått min första båt! en HR 480. Idag tänkte jag ta premiär turen! Men jag blir lite förbryllad angående bränsletanken. Bränsletanken är av märket Quicksilver och är i plast och tar 25 L. Försäljaren sa att ventilöppningen skulle vara öppen hela tiden jag hade bränsle i den, även under färd. Men min vän, som förövrigt har en likadan båt säger att den skall va stängd under färd och öppen när båten ligger i t.ex hamn en längre tid för att förhindra att tanken krymper ihop. Så vilket av påståendena är rätt? VIll ju inte som sagt paja tanken! Tackaam för snabba svar!
  2. Tjena, det är så att jag kommit över en HR av 2010 års modell till sjukt vettigt pris, men dynor va det dessto svårare att få tag i då dom slutat tillverka båten. Men det jag undrar nu är om någon vet om någon annan av HR båtarna har samma mått på dynorna? så t.ex 440n dynor passar, eller någon annan modell, tacksam för svar!
  3. Tjena jag letar efter lite tillbehör till min Seadoo Speedster, är på jakt efter en bimini top samt kapell, någonm som kan tipsa mig om någon återförsäljare eller någon sida på nätet? Hittar inget när jag googlar. Mvh
  4. Joo jag har förstått detta nu, ringde transportstyrelsen och rådfråga dem, Så egentligen är det inget pris på en icke CE-märkt båt? Hade ni själva betalat 180 tusen för en som inte är CE-märkt? Är ju rätt mycket pengar liksom för att bara kosta bort för en båt som ingen firma vill va i närheten av.
  5. Hejsan jag har nu varit och kollat på en Sea-doo Speedster, dock utan CE-märkning, är det viktigt med CE-märkning och vad skulle hända om jag blev stannad i en stickprovskontroll då jag saknar detta? Samt vad innebär CE-märkning?
  6. seriöst, någon borde väl sitta inne med lite info?
  7. Hejsan, jag är helt oerfaren vad det gäller båtar men går nu i funderingar att köpa en Seedo Speedster 150. Jag är som sagt helt oerfaren angående båtar så skulle vilja ha lite tips som jag bör fråga säljaren innan köp. Samt om någon har en aning om hur en sådan skulle fungera i vänern, tänkte mest ha den till och från stranden samt lite buskörning,wakeboard osv. Sen hur dom är att köra bland vågor osv om jag kommer få in halva vänern i båten om det är lite vågor? Tacksam för svar! Mvh Fredrik
×
×
  • Skapa nytt...