Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Mae77

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Mae77

  • Placering
    Kadett
  1. Jag har en 90 Mariner 4-taktare från 2001 och jag hade tänkt att lackera om kåpan svart och sätta Mercury dekaler i stället. (Det är ju samma motor) Har hört med en båthandlare och priset låg på 1.100:- Detta tyckte jag var ett hutlöst pris för några dekaler. Hittade en sida i USA som heter www.outboarddecals.com som säljer dekalsatser till lägre priser. Dock så kan man åka på tullavgift och då blir ju inte prisskillnaden så stor längre. Någon som vet om det finns något liknande företag i Sverige som säljer dekaler till Mercury till bra pris?
  2. På min gamla Flipper så målade jag med Cruzer Eco från International (tror jag) och där blev den den del av färgen som var ovanför vattenytan också vit. Kulören var blå. Båten kördes i Ivösjön.
  3. Var på båtmässan i Göteborg igår och då köpte jag solcellspaneler från Sea Sea. De hade bra mässpriser. Det blev 2 st 25 watts paneler samt en regulator för strax under 2.200:- Sparade ca 800:- bara på panelerna. :-) Watski skulle ha nästan 5.000:- för en 55 watts panel!!!!
  4. Jag har tänkt att åka till båtmässan i Göteborg nu i februari. Hoppas där finns någon som säljer solpaneler till bra mässpris. :-)
  5. Tack för alla svar! Roger! Hittar du företaget som du handlade av så får du gärna lägga upp det här. Handlar en del från Ebay redan. Finns även en annan sida som heter alibaba.com där man kan handla direkt från tillverkarna. Behöver man laddare också eller räcker det med regulatorn?
  6. Har en Bumerang 670 -93 som vi har tänkt montera solceller på. Anledningen är att vi vill kunna ha kylskåpet igång hela tiden samt att batterierna ska vara uppladdade. Vad ska man tänka på? Vilken storlek/effekt ska man ha? Vad behövs mer än solcellspanel? Var finns det för inköpsställen som har vettiga priser?
×
×
  • Skapa nytt...