Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

fiskeadmir

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om fiskeadmir

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej, Här provat detta men det är fortfarande samma sak! Det är just när man ska åka i fiskefart, så fort man ökar lite så försvinner det.
  2. Jag köpte båten igår. Har ingen aning hur det är gjort.
  3. Hej, Ne jag har ingen som helst aning om sådana här problem så jag försökte ge den infon jag själv har.
  4. Hej, Här en Mercury 01a 90hk fyrtakt som funkar kanon när det är gas på memen såfort jag ska trolla så går den sjukt ostabilt. Den förra ägaren så att mekanikern har sänkt varvtalen på tomgång. Kan det ha med saken att göra för såfort jag bara ökar till 4knop så funkar det klockrent. Motorn servades i maj med oljebyte, filter, bränslefilter och offeranoder. Vet ni vad jag ska göra?
  5. Jag fortsätter på denna fråga, jag har en hds 5x och en hds 5 m, min fråga är hur går jag tillväga om jag ska koppla ihop dessa 2??'är helt newbie på detta område. Tack på förhand..
  6. Jag har nu varit nere vid båten och testat att ta loss vajrarna som sitter på motorn, vilket gjorde att reglaget gick som de skulle, så nu e min fråga, vad e de som kan vara fel på motorn eftersom de gör att de e så fruktansvärt segt o lägga i backen.
  7. hej, som rubriken lyder så har jag ett väldigt segt reglage, jag har en mariner 60 hk fyrtakt från 05, men reglagen är från 03 som båten troligtvis, och märket är mercury, när jag gasar så funkar de jätte bra och när jag ska ner till neutral läget, men så fort jag ska lägga i backen så e de väldigt trögt. nästintill hackigt, man får trycka med en riktigt bra kraft. vad kan man göra för att fixa det? tack på förhand
×
×
  • Skapa nytt...