Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

MDI-Student

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om MDI-Student

  • Placering
    Kadett
  1. Grymt bra tips! Det här kommer vi även kika vidare på och se om det är möjligt att få ihop alla komponeterna på ett smidigt och användarvänligt sätt.
  2. Ja jag förstår problemet, kanske skulle vara bra att ha hälften som går att reservera via internet och hälften som alla som åker in spont får ansluta sig till och beställa tvätt mm via en reception.
  3. Det skulle vara grymt om vi kunde komma på en sådan app! Synd att vädret inte styrs av teknik..
  4. Det är ett bra inlägg, vi måste i det här läget även ta hänsyn till er som inte är så förtjusta i teknikprylar. Det finns många som föredrar att läsa kartan från ett papper mer än att sitta med en liten skärm som inte fungerar i solljus etc. Och känner att teknik bara krånglar. Jag blir nyfiken på varför du inte är så förtjust i teknikprylar. Är det enbart när du är ute på sjön eller även i vardagslivet? Om en skärm skulle fungera i alla väder och aldrig krångla, vara mer som en papperskarta fast på skärm, skulle du överväga att skaffa en sådan då? Eller är det så att du mer vill göra det själv och inte vill förlita dig på teknik som faktiskt kan gå sönder?
  5. Ja varför inte, kände inte till dockspot tidigare. Men en mer utvecklad sida för fler hamnar kanske kan vara något, som man helst kan boka under färd. Tack för tipset om dockspot! Där kan vi säkert hitta inspiration och utvecklingsmöjligheter.. Vi har inte riktigt förstått än vad vår lärare vill ha ut förutom att vi ska komma fram till en IT-lösning som är anpassad enligt människa-datorinteraktion. Det ska alltså var enkelt att använda på fyllan, i sömnen, i regnoväder osv. och det alltid ska fungera..
  6. Det gäller alla typer vi försöker ta reda på var på båtmarknaden det kan finnas ett behov av en pryl eller app som underlättar. Och om det ens finns något behov, der mesta verkar reda finnas..
  7. Hej, Vi är ett gäng på fem studenter från Södertörns högskola som arbetar i ett projektarbete. Vi har fått i uppgift att försöka ta fram en ny IT-lösning för er som äger och älskar båtar. Tyvär saknar vi i gruppen tillräcklig erfarenhet av båtar och därför vänder vi oss till er. Vem vet, lösningen kanske når er inom en snar framtid Vad är det vi vill ha då? Jo, vi skulle vilja att ni som är involverade i båtlivet berättar om t.ex. något som ni upplever som krångligt, som man skulle kunna förbättra. Det kan även vara något som ni saknar och som kan göra båtturerna roligare. Om ni inte kommer på något, får ni hemskt gärna berätta om hur en dag på sjön/havet kan se ut, eller när ni sjösätter båten. Det är fritt vad ni vill berätta om. Vi uppskattar all typ av information vi kan få från er Vill ni maila er berättelse? Gör det på sodertorn.projekt@gmail.com Hoppas på många svar!
  8. Hej, Vi är ett gäng på fem studenter från Södertörns högskola som arbetar i ett projektarbete. Vi har fått i uppgift att försöka ta fram en ny IT-lösning för er som äger och älskar båtar. Tyvär saknar vi i gruppen tillräcklig erfarenhet av båtar och därför vänder vi oss till er. Vem vet, lösningen kanske når er inom en snar framtid Vad är det vi vill ha då? Jo, vi skulle vilja att ni som är involverade i båtlivet berättar om t.ex. något som ni upplever som krångligt, som man skulle kunna förbättra. Det kan även vara något som ni saknar och som kan göra båtturerna roligare. Om ni inte kommer på något, får ni hemskt gärna berätta om hur en dag på sjön/havet kan se ut, eller när ni sjösätter båten. Det är fritt vad ni vill berätta om. Vi uppskattar all typ av information vi kan få från er Vill ni maila er berättelse? Gör det på sodertorn.projekt@gmail.com Hoppas på många svar!
×
×
  • Skapa nytt...