Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

dasv

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om dasv

  • Placering
    Kadett
  1. Tack för alla goda råd. Måste säga att det verkar som att bästa alternativet är att köpa en helt ny kärra. De begagnade som jag sett kostar ungefär 75% av vad en ny kärra kostar. Min båt väger med motor ca 900 på det ska väl batteri, soppa och allt annat man vill ha med sig adderas för att komma upp i totalvikten. Kommer förmodligen att sikta på en 1000 kg kärra. .
  2. Hej Du skrev att du sett Easyline 1300 på nätet, kommer du ihåg var? Har letat lite men inte hittat någon för det priset, bästa hittills är 22200:-.
  3. Hej Behöver några goda råd när det gäller trailer, funderar på att köpa en båt där trailern inte följer med i köpet. Inget konstigt med det men när jag försöker lista ut vilken trailer man borde ha blir det lite klurigt. Båtens vikt är specad till 740 kg men vad ingår i dessa kilon? Är det med full tank 120 l (fast tank) och ett batteri eller måste man räkna upp båtens vikt med detta? Min fundering är alltså hur mycket väger båten igentligen med specad standardutrustning!
  4. Fundera på en Uttern 5500 HT men finns det någon annnan båt i denna storlek som har lucka fram? Har försökt att hitta tester och lite objektiva åsikter om 5500 men det verkar svårt att få fram en bra rekommendation, någon som har tips om tester eller bra alternativa båtar?
  5. dasv

    Uttern 5500 HT

    Hej Är det någon som har erfarenhet av 5500 Ht? Funderar på att köpas en men vet inte riktigt vad båten går för. Vilken motor rekommenderas?
×
×
  • Skapa nytt...