Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

mwetterstrand

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om mwetterstrand

  • Placering
    Kadett
  1. Gissar att det här frågan varit uppe otaliga gånger tidigare. Har också gjort vissa sökningar i forumet utan att hitta riktigt bra svar. Frågan är om jag behöver bottenmåla en ny styrpulpet (Crescent Stingray) som ska ligga i Klintemåla. Detta är Ostkusten i gränslandet mellan Tjusts skärgård och Misterhults skärgård. Båten kommer att ligga i med början någon gång runt midsommar och tas upp någon gång i september. Räcker det att vaxa och rengöra ordentligt då man tar upp båten eller rekommenderar ni att bottenmåla? Kanske någon som har sin båt på liknande ställe eller i närheten kan rekommendera tillvägagångssätt och/eller bottenfärg. Senast ändrad av mwetterstrand | 22 mars 2010 | 09:17
  2. Hej Jim och tack. Vi semestrar faktiskt också i Karlskrona, ute på Aspö närmare bestämt. Där har jag varit varenda sommar sedan barnsben. I år tänker jag dra ner båten dit den veckan vi är på plats. Har du tips på smultronställen vi kan åka till med båten?
  3. Låter bra. F.ö. ett fantastiskt bra forum detta. Här får man vettiga och kunniga svar på nolltid. Det enda forumet jag stött på med den klassen är MacWorlds.
  4. Hinner du före måste du berätta då. Jag gör naturligtvis samma sak. Har du blivit avrådd att göra den?
  5. Tack för tipset. Får pröva under sommaren att ta mig ner till just Kråkelund och bli lite bekant med båt och vatten innan eventuell överfart. Får väl också vara lyhörd på väderleksrapporten.
  6. Båten är i nyskick. Är en demobåt modell 2005. Motorn är också nyskick, 10h från 2007. Då handlar det egentligen om att se till att det är bra väder hela dagen?
  7. Hej. Äger en Crescent Stingray (öppen styrpulpet)med 80hk Yamaha 4-T. Nu ligger båten i Klintemåla strax norr om Figeholm på Ostkusten. Är det OK med den båten att ta sig över till Ölands norra udde. Skulle vilja besöka Byxelkrok och Böda Strand. Rakt över från kusten ska det vara ca. 11Nm. Båden är 5,25 lång och 2 bred. Jag kan inte tänka mig att en överfart på drygt 20min ska vara några problem?
×
×
  • Skapa nytt...