Jump to content
Sunday 21 July 2024

thegreatone

Medlemmar
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About thegreatone

 • Rank
  Löjtnant
 1. Hejsan jag undrar ifall ngn vet om denna båten är ngt att ha ? http://www.blocket.se/halland/Sportbat_28958730.htm?ca=20&w=1
 2. Det finns något som kallas kvalitet sen finns det även något som kallas skrot. är den i fint skick så är den värd det.
 3. tror det kan vara en baggenbåt!
 4. Startrelä går att ta från andra bilar eller en åkgräsklippare eller vad som helst.
 5. Kan vara så att CD Boxen blir för varm. Prova byta impellern och ifall inte det hjälper så är det nog CD Boxen.
 6. Gjorde du detta själv ? Isåfall skruva ner det igen och kolla så att du fick i krysskilen när du satte i den . annars spinner bara axeln mot impellern.
 7. kolla att du inte har satt impeller fel .
 8. Jag har en Jofa Kuling med en Mercury 80 HP gör 51 knop.
 9. Jag har en baggenbåt som är nymålad. kanske inte direkt det proffsigaste och den har en mercury 40 hp. Teleflex styrning Länspump , lampa , tuta. Jag undrar hur mycket man får för en sån här ?
 10. Jag har en baggenbåt som är nymålad. kanske inte direkt det proffsigaste och den har en mercury 40 hp. Teleflex styrning Länspump , lampa , tuta. Jag undrar hur mycket man får för en sån här ?
 11. Jag tror att min bränslepump är sönder på min mercury 40 HP - 79 2 Cyl Kan man få något tips för att få igång denna igen ? Eller är det enda alternativet att köpa ny ? Mvh Anton
 12. thegreatone

  Dekal !

  Hejsan jag undrar var man kan få tag i dekaler till min båt. Med dekaler menar jag ett namn typ Emma , lars, osv Tack på förhand !
×
×
 • Create New...