Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

didde_pil

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    49
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om didde_pil

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Ursäkta för sent svar! Det med bränslepumpen får jag kolla upp. Tack för tipset!
  2. Hej! Har en Evinrude 70hk -83 som vill dö när man ger full gas. Men märkte att om jag trycker till på choken (trycker in nyckeln) precis innan jag gasar på så funkar det. Någon som har en ide om vad detta kan vara? Förgasarna gjorde jag rent förra året, nya stift sitter i och ett vattenavskiljande bränslefilter sitter i. Tack på förhand!
  3. Har bestämt mig för att byta bort min sportbåt och köpa en uttern 520 HT av en bekant. Får den för 45 000:-. tycker det är rätt bra pris om man kollar på blocket. Fungerande 70 hk evinrude 80-talare, nytt kapell och väldigt välvårdad. eller vad tycker ni om priset? Verkar vara en bra båt med bra förvaringsutrymme och övernattningsmöjlighet. Berätta gärna för och nackdelar med båten om ni vet något. Har även en yamaha 115 hk -91, som jag undrar om det kommer att gå att hänga på denna båt? Såg en uttern 520 DC på blocket med en 100hk på, vet inte om dom kanske har annat skrov?
  4. Hej! Har börjat tröttna på min sportbåt nu i och med att den är så opraktisk så kollar lite på en uttern 520 ht runt 90-talet. Är det en båt att satsa på? Har en Yamaha 115 hk -91 med kort rigg som är alldeles nyrenoverad, så tänkte spara denna och ha den till en utter. Men går det att ha en såpass stor motor på den båten utan att behöva förstärka akterspegeln?
  5. tjenna! har en yamaha 115hk -91. kom på härom dagen att det kanske skulle gå att trimma den. Finns det någon med erfarenhet om detta? Vad kan man göra med motorn?
  6. Jag har hört att man kan choka hur mycke man vill, båtmotorer blir tydligen inte sura. Har ej vart ute för att motorn inte startar lätt, så jag vet inte om det stämmer:)
  7. Har fixat problemet nu. Det skulle ju finnas några switchar i bak på mätaren, men det gjorde det inte på min så jag köpte en ny orginalmätare.
  8. Va ute och körde i dag, helt plötsligt ryckte det till så jag stängde av motorn och hissade upp den. Då hade jag tappat ett propellerblad (propulse)!! Är det nån mer som har tappat sitt blad nån gång?
  9. Jo du! Gäller att inte tabba sig där hehe
  10. Då va båten i! Va tvungen att lägga upp en bild på sjösättningen Första säsongen med denna båt, båten syns ju knappt men men.
  11. min ratt satt också som berget, men tog hammarn och ett don och slog till på bulten medans en drog lite lätt i ratten och vips så var den loss
  12. När jag köpte min båt sa han jag köpte den av att bränslemätaren visar tvärtom, alltså när tanken är full visar mätaren att den är tom. Han sa att i USA hade dom så och i Europa hade vi att det visade vanligt. Och det var bara att ändra en knapps position under själva instrumentet så skulle den vara normal. Kan verkligen detta stämma? Varför skulle amerikanerna vilja att det visas så?? Någon som har ändrat detta själv? Hittar inte vart man ska ändra detta!
  13. hej, vill ha en knopmätare med en bränslemätare, eller vad man kan säga. Vill inte ha massor med instrument på panelen. Så vart kan man köpa sånt?
×
×
  • Skapa nytt...