Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Kango

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    41
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Kango

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej! Är det någon som vet gelcoat nr till en Nimbus 2600 -85 :-)
  2. Är det någon som vet var man kan få tag på gummilist till fönster på en Nimbus 2600?
  3. Hej! Va kul att ni tittar på Nimbus 2600. Köpte en -85 för ca 1 månad sedan. Trist att det är en hel vinter kvar innan i sjösättning:-). Tittade själv på 87-89 men tyckte de var för dyra ca 100-150 mer en jag betala. Köpte min för 260 vilket var ok för en med tamd31 ny bogpropeller och nytt kappel. Sen var även skrovklädsel bytt. Tyvärr tättade han ej fönstrena vilket är ett måste om man inte vill ha läckage på dessa. Så det blir lite vinter/vår jobb :-)
  4. Tack för alla funderingar. Har funderar på 620 tror jag den heter? Men när man är ny på sjön med lite större båt, så är det inte gratis. Gps har blivit billigare, men kostar ändå 6000- och mer. Jag vet, frugan tycker att det är en billig försäkring. Får sälja crossen suck..
  5. Kango

    Garmin 550?

    Hej alla glada! Är det någon som vet något om Garmin 550. Tydligen en för bil, båt mm. Visst du kan väl knappas lägga in rutter mm. Och ändast 3,5 stor skärm. Men för 1800kr. Tacksam för alla funderingar mm. Ps har en snipa så det går inte så fort.
  6. En liten fråga från en landkrabba. funderar på en 421? Pga priset. Och då utan ekolod. Tyckte att det såg väldigt smått ut med delad skärm gps/ekol. Det är en ganska stor pris skilnad på 421 och 526 tex? Tacksam för råd och förslag.
  7. Tack! Det kom jag också fram till. Hitta två som kan. Ena tar ca 2000-3000kr? den andra tar 5000-6000kr.
  8. Hej alla glada! Har en läckande dieseltank från -71. Aluminium, har svetsat den en gång redan. Men den läcker på nya ställen suck. Är det någon ide att svetsa igen. eller ska man sattsa på en ny och vad då för någon? Rostfritt eller plast. Några ideer var man handla dessa. Tacksam för alla svar..
  9. Fått läcka från min aluminiumtank. Efter rengöring och på fyllnad. Tog det 3 dagar så var tanken tom. Suck. Är det någon som har någon ide/förslag hur jag ska få upp dieseln och sanera lukt mm. Tacksam för alla svar och ider.
  10. Tack! Men jag har varit där och han har ej 1600 modelen. Jag har mejlat honom så får vi se
  11. Kango

    Wallas 1600

    Hej alla glada! Nu är det snart dags. Ska bli spännande med första turen, köpte en Joda 24 i höstas. Min första större båt. Men jag undrar om det är någon som har en Manual till Wallas 1600. Vet ej riktig hur den fungerar. Tacksam för all hjälp.
  12. Många kloka svar och ideer. Tänk vilken ny värld som öppnade sig bara för att man köpte min drömbåt Joda 24. Blir en intressant vinter med många frågor och inlägg, TACK
  13. Tusen tack för alla svar. Det blir lite å fundera på. Får nog ta reda på lite priser. Övrigt. Blandare, är det stor skilnad på biltemas en greppsblandare eller de som båt firmorna har. Förutom priset?
  14. Hej alla glada i vinter mörkret! Ska byta ut min vattenpump som styrs med vippbrytare vid diskhon på Joda 24an. Men är osäker till vilken. fundera på att ha handfat med kran i wc. Och då ha en engreppsblandare vid handfat och vid disckho. Behöver väl då köpa en tryckstyrd pump. Men undrar vilken? Kan detta va något Aqua Jet WPS 2.9 och 3.5 eller en Aqua Jet WPS Flow Master 5.0, då slipper man trycktank. Är det någon klok som vet.
  15. Vad är bäst? En kran med strömbrytare eller en med tryck kran? Funderar på att installera en tryckstyrdpump. Med möjlighet att installera handfat med kran på toan. Är det någon som har några ideer?
×
×
  • Skapa nytt...