Gå till innehåll
fredag 17 maj 2024

Zackonautic

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Zackonautic

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej, Jag har en AQ231A som är nyrenoverad har har gått bra i 50 sjömil efter det. Nu startar den, när man pumpar lite först med gasen, eller att den har stått ett par dagar, och går en liten stund (<10 sek) och stannar. Den får bensin, jag kollade med att lossa slangen efter bränslepump och körde runt motorn med startnyckeln. Det kommer en hel del bensin. verkar dock inte komma hela vägen dit den ska... Har kollat inloppsfilter på förgasaren, inget stopp där. När man pumpar fram bensin med gasen startar den och går enligt ovan. Jag har pratat med tekniker och de gissar på förgasarproblem. Naturligtvis startade min semester idag - utan fungerande båt :-) Tacksam för tips på vidare felsökning/åtgärder!
  2. Någon som har erfarenhet av att handla med HL-båtar i Lidköping? Vi har dåliga erfarenheter från tidigare affär med Marin och Fritid i Laxå...
  3. Zackonautic

    Vp 151c

    Angående tomgång vid kall motor : Jag har en AQ151B och den hade samma problem. Jag gjorde en synkning av förgasarna (enligt verkstadshandboken) samt justerade tomgången. Nu ligger jag, vid kall motor, på ca 900 varv och kan starta utan att ha gas. D v s start i tomgångsläge. En bonus var att motorn nu går tystare och mycket jämnare.
  4. Zackonautic

    Joda DC

    Hej, Någon som vet var man kan köpa delar/skrovdetaljer till en Joda 5700? Jag behöver främst en ny däckslucka...
×
×
  • Skapa nytt...