Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Larpan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Larpan

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hej! Har någon av er därute erfarenhet av att demontera en sådan här sidoruta med aluminiumram? Jag har lossat skruvarna som sitter under gummilisten på utsidan, med det verkar inte räcka. Så jag undrar om det sitter clips någonstans jag inte kan se. Eller om den bara sitter som berg i någon gammal gucka. Tänkte det kan vara bra att fråga innan jag blir för våldsam. Rutan sitter i en Invader från -89. Men finns även i gamla Four Winns-båtar. Det läcker in när det regnar som det gjorde i sommar, plus att den fasta delen av rutan blivit felmonterad någon gång under årens lopp. Så nu tänkte jag ta mig i kragen och fixa det när jag fick lite tid över.
  2. Kan någon rekommendera en bra båtmekaniker runt Kungsängen, Bro eller Bålsta-regionen? Har fått problem med både motor och drev i min gamla Nora lagom till semestern naturligtvis. Nu går väl inget att få fixat på direkten, men jag skulle ändå vilja få kontakt med en bra båtmek. Efter att ha läst en del inlägg om marinor här på sidorna är det lätt att bli lite mörkrädd. Finns det någon som har positiva erfarenheter, måste det här var ett perfekt ställe att dela med sig på!
  3. Hej! Har köpt ett Hot Spark brytarlöst kit inklusive tändspole till min b20. Efter att ha monterat det har jag nu ingen gnista. Jag har spel mellan sensor och ring. Det står att det kan vara känsligt med det vertikala läget mellan dom två, men inte vad som är det rätta. Spolen är ok, den testade jag innan jag satte dit resten. Och även om tändningen står fel ska jag väl ändå ha gnista, eller... Någon som har monterat det här kitet och har några visdomsord?
×
×
  • Skapa nytt...