Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Grossis

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Grossis

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Det är alltså i nederkant som jag inte får loss den. Sitter plastbrickor som möjligen har metallrör som sticker in i godset .
  2. Hej, har en gammal Suzuki DT40 /1995 som tilten lagt av på efter vintern. Det klickar i reläet under kåpan men inte ett liv i tilten. Den här stått i uppfält läge med fullt utdragen pistong under vintern och går nu inte att rubba. Motorn ser allt annat än frisk ut, en stor rostklump så jag gissar att det kan vara problemet. Men för att få loss motorn måste jag först få loss hela tiltpaketet. Jag har lossat en bult på toppen av pistongen som nu är lös. I botten har jag skruvat ur en genomgående bult vilket jag trodde räckte men den sitter fortfarande som berget. Finns det någon här som vet hur jag plockar bort tilten? Tacksam för svar/ Johan
  3. Stockholms skärgård kan jag inte svara för men i Roslagen finns det några bra ställen. Havssvalget mellan Gisslingö och Idö är ett säkert kort.
  4. Hallå. Köpte en Ryds Camping -73 med en Johnson 50 -86 i våras. Den funkar bra och i helgen var vi ute på vår första övernattning med två barn. Ett problem vi upptäckte var att innertaket som verkar sprutat med nån filtnåls-variant skräpar nåt fruktansvärt, vår lille 2-åring som inte kan ha fingrarna i styr tyckte det var väldigt kul att ppilla på och då snöar det ned massor av små stickor, millimeter långa gröna strån som fastnade överallt. Är det någon som vet hur jag kan fixa detta problem, hela insidan av överbyggnaden är täckt med dessa strån, kan jag måla över, limma dit något??
×
×
  • Skapa nytt...