Gå till innehåll
tisdag 30 april 2024

merc18

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om merc18

  • Placering
    Kadett
  1. Hej igen jag ringde till en båtfirma förut. Mekanikern där var stensäker på att det är reedventilen som ställer till med besvär. Vad tror du om det?
  2. Den skruven har jag lekt lite med fast utan resultat. Puffarna uppstod efter att vi hadde kört nail efter båten nu när jag tänker efter. Men vet du om det ska vara hål i skruven som sitter vänster om nr 3?. Skruven är inte märk med nåt nummer men den sitter in till pumphuset
  3. Hej skulle behöva lite hjälp med min motor. Har en Mercury 18hk från början av 80-talet. Det är så att när jag kör sakta eller varvar ner från fullgas så puffar förgasaren ut lite rök. Har provat med att bada förgasaren i bensin och ställt tomgångs skruven men samma fel kvarstår. Den finns en skruv till pump hustet som det är hål i ska det sitta nån tätning där tro?. Funderar också på om denna packing 33 kan vara dålig här Lite hjälp skulle inte sitta fel så att jag kan åka med båten till helgen. Senast ändrad av merc18 | 26 maj 2009 | 21:50
  4. Hej igen. Har nu i helgen kört lite med båten men jag får förgasar smällar när jag kör sakta. När det smäller till så kommer det rök ut från förgasaren. Har skruvat isär förgasaren och badat den i bensin men samma fel kvarstår, tändstift är också bytt. Vad kan detta beror på?
  5. Hej jag undrar om det finns nån här som kan väldigt mycket om äldre Mercury motorer?. Jag har nyligen köpt en buster mini och fick med en gammal Mercury 18hk som jag inte har nån aning om när den senast var på service. Så vad behöver man kolla up?. Det jag har börjat med är att byta impeller,tändstift och byta växelhus olja. Nåt mer man ska tänkta på?
×
×
  • Skapa nytt...