Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

aske

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om aske

  • Placering
    Landkrabba
  1. Lite mer info: Känns som soppatorsk när den dör. Rycker man i choken när den är på väg att dö kan man hålla den vaken en liten stund. Oftast ngn halv minut.
  2. Hej Har en Saga 20 med mb10a i som alltid startar på ngn sekund även om den stått still en vinter. Efter 1-2 timmars gång stannar den dock. Ibland startar den igen efter 10 minuter. Ibland efter längre tid men den funkar då sällan mer än 5-20 minuter. Tänker att det är värmerelaterat då den startar snabbare om jag lyfter kåpan och låter den svalna. Termometern visar snarare lågt än högt. Sällan över 70 grader. Någon som känner igen och har tips?
  3. aske

    vilken lack?

    har köpt en askeladden segelkombi med trämast och tänkte fixa till den lite. vilken lack använder man? tänkte även lacka om durken och däckluckan av marinplyfa. vilken lack har man till det? ngn som kan tipsa. är helt grön på sånt här.
  4. aske

    vilken bottenfärg?

    har köpt en askeladden segelkombi. min första båt. förra ägaren hade slipat bort all bottenfärg. nu är det bara plasten kvar. tänkte bottenmåla den men har ingen aning om vilken färg man ska ha och hur många lager. ngn som har tips?
×
×
  • Skapa nytt...