Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

tukke

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om tukke

  • Placering
    Kadett
  1. det är inte så konstig med stavfel jag är född i Thailand. så jag förstar inte vad ni menar. Hittade också alucrafts hemsidan är det nån här som har en alucraft de ser också vettiga ut.
  2. http://www.blocket.se/vi/20181067.htm?ca=18_s Jag hittade den på blocket och tykte att den ser väldigt bra ut får väll ringa de imorgon.
  3. Jag kollade på alukin men de använda fel aluminium den är för mjuk och inte redig havsvatten beständig aluminium båtar måste vara byggt i almg4,5 5083 h111 eller 5083 h116 och deras konstruktion sa lite tveksam ut den är lite för känslig för sprickor.
  4. Arronet har jag provkört och tyckte att den var dalig byggt och den gick dalig i sjön Anytec är för dyr och inte praktis. Hape skulle var ett bra alternativ det ser ut att de kan bygge båtar men deras hemsidan fungerar inte som det ska så jag undrar om de finns kvar.Har du nån email adress till hape. tack
  5. tukke

    aluminium båt

    Hej jag har bot 12 år i Sverige och tycker det är dax för en ny båt. Letar efter en gedigen byggt aluminium båt,vill absolut inte har en buster eller liknande konservburk men en redig svetsat aluminium båt. Har ni förslag?
×
×
  • Skapa nytt...