Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

Pontuz

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Pontuz

  • Placering
    Kadett
  1. Fast mahognyräsern står på land för lackning och rustning
  2. Okej nice jag hade först en liten catta euro cat med en 8hk. Sen en ypsilon, rundbanebåt. sen en Joda 3300 med en 30 hk. Sen en argo 17, med samma motor som på deltan, innan cattan hade jag också gummijolle. Sen har jag en gammal mahgnyräser med v8.
  3. Nej verkligen inte min är båtnörd, min farfar är båtnörd och likaså jag är båtnörd. Jag är inne på min 6:e båt nu, första när jag var 8 år. Och med tanke på konservering, så är det inga problem. Men tackar ändå.
  4. Jag har min i Norrtälje cirka 7 mil norr om Stockholm, också i havet.
  5. Jag håller med, gul är inte snyggt. Jag skulle gärna byta upp mig i motor till en yamaha f115 eller nått. Men var har du din båt?
  6. Hej jag har en såkallad bahamasgul delta med vit botten, skall vara orginalfärgerna 1977. Så troligtsvis så ska min delta vara ifrån 1977. Deltan skall renoveras under vintern bland annat skall ny styrning, stolar, klä om soffan, sy upp dynor till förruffen, montera stereo, byta rutor med mera. När jag köpte den så var det orginal motor på en Johnsson 70hk ifrån 1977. Jag hade sen innan en yamaha F60 på min argo 17, så jag slängde av 70:ian och satte på 60:ian. Båten toppade cirka 27 knop med 70:ian med 60:ian 34 knop enligt gps och drar under halvlitern . Jag är nog bland de yngre bland oss 16 år gammal. Tack för medlemskapet mvh Pontuz
  7. Hej båten väger 440kg utan motor, hittade en gammal reklam annons.//Pontuz
×
×
  • Skapa nytt...