Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

kaptenchaos

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om kaptenchaos

  • Placering
    Kadett
  1. Hej såg din fråga och igår fick jag samma problem med min motor. Fick du någon klarhet med felet. Vet att det gått några år men tänkte se om du har något som kan hjälpa.
  2. Funderar på att köpa ny motor till pärlan har idag en 90 hk mariner 97 och vill byta till fyrtakt men är osäker på om man kan hänga på en 100 hk eftersom det står angivet i specen att max är 90hk undrar om någon har erfarenhet av att monterat på en 100hk och om det har fungerat bra. Tacksam för svar.
  3. Hej!Är det någon som vet vad för värmare/spis har för märke i en örnvik 566 mc det är ett sprit kök.Tacksam för svar och om det är någon som vet var man kan köpa en sådan.
  4. 1a felet back växeln går ej i har bytt till metall shunt i växelhuset men de hjälpte inte har prövat att ställa in wirarna men får då felet att varken back eller fram går i. 2a felet vid fullt gas pådrag så börjar motorn att sacka då drar jag ner på gasen och motorn börjar att gå normalt drar på fullt igen fungerar i 1min sen samma sak. Tacksam för hjälp.
  5. Hejsan! Jag har ett problem med att hitta vilken båtmodell det här är. Tacksam för hjälp.
  6. cdi skarvad med sockerbit som var fuktig verkar som om det var problemet
  7. tack för svaret! va ute och körde i dag och summern började att tuta och den gick illa.bytte ut den gamla termostaten innan men felet kvar står nu börjar man bli matt på allt men hoppas att någon känner igen felet. ja motorn går längre i låg fart och på tomgång.tempgivaren verkar stänga ena cylindern men motorn gick dåligt innan summern började att låta. Senast ändrad av kaptenchaos | 26 augusti 2008 | 23:03 Senast ändrad av kaptenchaos | 26 augusti 2008 | 23:06
  8. Hej! har en motor som vid start går bra och när man har kört i ca 10min på full gas så tvärstannar motorn och när man startar motorn så går den på en cylle.har gjort rent båda förgasarna och bytt packning i trottel huset nya bensinslangar nya tändstift.har mätt upp båda tändspolarna och dom har samma värde kall 260ohm varm 272ohm.undrar om det kommer vatten ut genom skvaller slangen även om termostaten är trasig.tidigare ägare hade värme problem så att summern gick igång i reglaget men jag har bytt till ny impeller och har inte hört något larm. provade att lossa en tändkabel när motorn går dåligt och kom fram till att när jag lossade den övre så var resultatet likadant men när jag satt tillbaka den övre och tog ut den undre så gick det inte att starta. Någon som har något tips!!!
×
×
  • Skapa nytt...