Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

domarniklas

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    40
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om domarniklas

  • Placering
    Fänrik
  1. Ja, jag har hittat flera sidor men där måste man köpa för många dollars. Om någon vet så posta en snabb länk tack. Har en mariner 2002 40 hk 3 cyl.
  2. Tack. Ni är ena hyggliga prickar. Ska testa och återkommer med resultat.
  3. Ja, då kommer nästa fråga. Dum kanske, men hur gör man då och vad för olja skall man använda?
  4. När jag tiltar min motor (mariner 40 hk 2-t 2002) ner så funkar det bra. Problemet är upp. Jag måste tilta ner motorn i botten och köra motorn ett tag till i bottenläge för att upptilten skall fungera. Det är ingen skillnad om jag använder knapparna på motorn eller vid reglaget. Har laddat batteriet men det blir inte bättre. Någon som tror sig veta eller gissa?
  5. Intresserad av denna motor. Har någon tankar/erfarenheter av honda? För-/Nackdelar? Är 63.000:- ett ok pris? /Nicke
  6. .... http://www.sandstrominnovation.se/C495.htm Har funderat på den med en 50 hk honda. 115.000:- för båt motor. Är det ett rimligt pris?
  7. Haha, just nu är det svåraste att stänga av den :-) Vill du köpa den? /Niklas
  8. ....går i köpastankar. Har tänkt en budget på ca 80.000. Vill ha en båt för fiske och fritid. Familj med 3 barn mellan 4 & 8 år. Kommer inte ta långturer utan hålla mig längs kusten i norra sverige. Vi vill ha en trygg båt med bra egenskaper. Så ny och fräsch som möjligt. Skulle ju vara kul att kunna åka lite skidor bakom också. Då jag inte är så väl bevandrad inom båtliv med modeller och dyl. så är jag tacksam för tips och tankar. /Niklas
  9. Har köpt en 5m öppen styrpulpet. Med följde 2 äldre motorer. En 25kh chrysler & en 29 hk yamaha. Jag har till våren tänkt sälja bort dem och köpa en nyare mer pålitlig 4-taktare. Kan någon med mer erfarenhet av båt/motor ge mig tips på något. Gärna bättre begagnat. Har ej råd till nyköp.
  10. tack för tipset. Oj, är man fänrik nu? Fint ska det vara....haha
  11. Hur mycket olja är lagom och hur viktigt är det att det blir rätt blandning?
  12. Sökt efter sjökort över umeåkusten men inte lyckats hitta någon butik som säljer via internet. Hjälp önskas från Er som har mer pejl på detta än jag har.
  13. kanske det. men det lutar nog åt att köra sakta sista biten å paddla sig fram.
×
×
  • Skapa nytt...